Patru locuri de joaca au fost finalizate in Municipiul Baia Mare

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

locuri-de-joacaIn cursul lunii octombrie s-au finalizat lucrarile la locurile de joaca din Parcul Mara in suprafata de 786 mp, Campul Tineretului in suprafata de 1141 mp, Parcul RFN in suprafata de 160 mp si locul de joaca situat langa Gradinita si Scoala Nicolae Balcescu in suprafata de 100 mp. Au fost montate suprafete antitrauma, compuse din doua straturi speciale importate din Franta si Slovenia, se arata intr-un comunicat postat pe baiamare.ro.

De asemenea au fost reconditionate echipamentele de recreere si mobilierul urban din ampriza acestor locuri.
Valoarea totala a investitiei s-a ridicat la suma de 484582 lei cu TVA.

” Am incercat sa amenajam aceste locuri de joaca moderne si ne bucura prezenta atator copii in aceste incinte. Copiii din aceste cartiere si nu numai, au motive sa se bucure pe deplin de aceste locuri de joaca, iar incantarea exprimata pe fata lor, cand se dadeau in tobogan, in balansoar ori se roteau intr-un mini-carusel, sunt cea mai buna dovada a faptului ca apreciaza pe deplin cadoul facut”, a spus Marinel Rob, viceprimarul cu atributii de primar.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

3 Comments

 1. julien

  Sa le spuna careva ca odata finalizate au nevoie si de mentenanta.Daca nu se vor ocupa de intretinere,reparatii si vopsiri in doar cativa ani totul o sa se faca praf.Deja sunt anumite piese,la cele executate mai demult,care prezinta un real pericol pentru utilizatori.La cati angajati are primaria sa nu existe o echipa de intretinere pentru bancutele deteriorate,garduri rupte in urma accidentelor,etc.

  Reply
 2. Max

  Foarte frumos. N-am văzut, însă, Poliția Locală amendand, sau, măcar, alungând din căsuțele alea elevii de liceu (vreo 5 am văzut eu într-o pauză) care fumau și scuipau pe locul de joacă. Polițiștii au de amendat lumea din piața de alimente…

  Reply
 3. doru

  Cand dau amenzi babelor in piata se simt si ei importanti.Numai amatori in toata Primaria,de sus pana jos.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *