Patru medalii pentru Prodance 2000 la ”Cupa Potaissa” si seminar de pregatire

A fost un sfarsit de saptamana intens pentru sportivii de performanta de la scoala de dans Prodance 2000, datorita participarii la Concursul National de Dans Sportiv ”Cupa Potaissa” de la Turda si a participarii la seminarul de pregatire sustinut de Marco Cavallaro si Letizia Ingrosso – campioni nationali ai Italiei la dans sportiv.

 Doua perechi de la Prodance 2000 au participat sambata, 25 noiembrie, la Concursul National ”Cupa Potaissa” desfasurat la Turda, obtinand o medalie de aur, trei medalii de bronz si o calificare in finala.

Astfel, sportivii Darius Frincau si Teodora Trufan au cucerit medalia de AUR la categoria Basic 12-13 ani Latino si alte 3 medalii de BRONZ la categoriile Basic 12-13 ani Standard, Open 12-15 ani Standard si Open 12-15 ani Latino. Perechea formata din Daniel Turon si Elisa Cucosel au fost la doar o treapta de podium, obtinand locul 4 la categoria Precompetitional 2 dansuri 8-9 ani.

Sfarsitul de saptamana a fost marcat si de un seminar de pregatire in dansurile standard organizat de scoala de dans baimareana pentru sportivii de performanta, antrenori fiind, de aceasta data, Marco Cavallaro si Letizia Ingrosso – campioni nationali ai Italiei la dans sportiv, multipli finalisti la campionatele europene si mondiale de dans sportiv la categoriile amatori si profesionisti. In 2015 ei au fost medaliati cu bronz la Campionatul Mondial de Profesionisti care a avut loc in Leipzig – Germania.

Sportivul Marco Cavallaro a mai sustinut un seminar de pregatire la scoala de dans Prodance 2000 in luna octombrie a acestui an, revenirea sa impreuna cu partenera de dans fiind apreciata si valorizata de catre perechile participante la sesiunea de antrenamente.

 Pe agenda scolii de dans figureaza, in perioada urmatoare, concurarea la doua competitii de dans sportiv, un spectacol de sarbatori, trei evenimente de absolvire si o Gala caritabila pentru marcarea sfarsitului de an.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1