Patru olimpici din Maramures vor fi premiati de Ministerul Educatiei la Palatul Parlamentului

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Ministerul Educatiei Nationale organizeaza marti, 19 decembrie, incepand cu ora 12.00, la Palatul Parlamentului, sala C. A. Rosetti”, festivitatea de premiere a elevilor care au obtinut  distinctii la olimpiadele si concursurile internationale pe discipline scolare in anul 2017.

Alaturi de acestia, vor fi premiati profesorii care i-au pregatit, precum si unitatile de invatamant de la care provin elevii olimpici internationali.

Judetul Maramures va fi reprezentat la acest eveniment de exceptie de patru olimpici: Paul Becsi, de la Colegiul National ”Gheorghe Sincai”, Baia Mare, profesor Florin Bojor, medalie de argint la Olimpiada Balcanica de Matematica pentru Juniori; Vlad Nicolae Robu, de la Colegiul National ”Vasile Lucaciu”, Baia Mare, profesori Liliana Robu, Catalin Robu si Erika Darolti, medalie de bronz la Olimpiada Pluridisciplinara Tuymaada (matematica); Daria Elena Rapolti, de la Colegiul National ”Dragos Voda”, Sighetu Marmatiei, profesor Raluca Lozba, mentiune la Olimpiada Internationala de Lectura; Anita Fuci, de la Scoala Gimnaziala ”Nicolae Iorga”, Baia Mare, profesor Beata Balint, premiul al II-lea la Olimpiada Internationala de Limba, Literatura si Cultura Maghiara, conform unui comunicat al ISJ Maramures.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2