Patru olimpici din Maramures vor fi premiati de Ministerul Educatiei la Palatul Parlamentului

Ministerul Educatiei Nationale organizeaza marti, 19 decembrie, incepand cu ora 12.00, la Palatul Parlamentului, sala C. A. Rosetti”, festivitatea de premiere a elevilor care au obtinut  distinctii la olimpiadele si concursurile internationale pe discipline scolare in anul 2017.

Alaturi de acestia, vor fi premiati profesorii care i-au pregatit, precum si unitatile de invatamant de la care provin elevii olimpici internationali.

Judetul Maramures va fi reprezentat la acest eveniment de exceptie de patru olimpici: Paul Becsi, de la Colegiul National ”Gheorghe Sincai”, Baia Mare, profesor Florin Bojor, medalie de argint la Olimpiada Balcanica de Matematica pentru Juniori; Vlad Nicolae Robu, de la Colegiul National ”Vasile Lucaciu”, Baia Mare, profesori Liliana Robu, Catalin Robu si Erika Darolti, medalie de bronz la Olimpiada Pluridisciplinara Tuymaada (matematica); Daria Elena Rapolti, de la Colegiul National ”Dragos Voda”, Sighetu Marmatiei, profesor Raluca Lozba, mentiune la Olimpiada Internationala de Lectura; Anita Fuci, de la Scoala Gimnaziala ”Nicolae Iorga”, Baia Mare, profesor Beata Balint, premiul al II-lea la Olimpiada Internationala de Limba, Literatura si Cultura Maghiara, conform unui comunicat al ISJ Maramures.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1