Patru pe un loc: Cine ar putea candida din partea PNL la Primaria Baia Mare

PNL

vot alegeriReprezentantii PNL Maramures au oferit presei cateva nume din care va ramane una singura pentru functia de primar al municipiului Baia Mare.

Este vorba despre Cristian Niculescu Tagarlas, Calin Bota, Mihai Felician Cernestea si Cristian Anghel.

Candidatul va fi ales in urma unui sondaj pe care liberalii il vor efectua in urmatoarele luni.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

11 Comments

   1. nicu

    No ase.Cati mai multi limbisti si bietu om daca o sa ajunga primare nu o sa va poata satura pe toti.Atata noroc ca liberalii sunt pusi in umbra lui Cake si nu au nici o sansa …Eventual sa-i tina cate unul microfonul,cand tine cate un discurs.

    Reply
   2. dilau

    mai ion beuca, hai sa vad daca esti cu adevarat un om liber – era sa-ti cer sa-mi demonstrezi ca pnl e un partid democratic dar e prea mult :))) – . tu pe mina cui ai merge?. eu o sa va votez candidatul – merg pe idea ca doar pnl ii poate smici primaria lui kake – si dau chiar un clasament al sanselor: boieru, alpinistu, felix si calin.parerea mea, poate chiar mai idioata ca de obicei.:))).

    Reply
 1. mama Omida

  Concurand cu oricare dintre cei nominalizati actualul primar iese din primul tur.Iar daca reuseste sa inceapa construirea Parcului Industrial pana la alegeri obtine chiar peste 80 % !

  Reply
 2. functionara

  dilo, te pricepi la politica ca una bucata bubalina la abecedar. Boieru e expirat si mort-copt pentru primarie. Ca una cu vechime prin primarie va spun certissimo ca nu-l mai voteaza pe asta nici conationalii de pe Craica. Daca procurorii DNA s-ar apuca sa sape un pic mai adanc ar gasi ca actualu a preluat sistemul de 10% per contract de la Anghel cel viteaz. Nimic inventat , totul doar adaptat. Cu toata structura gata formata in frunte cu Katy Pop, Nora Ghete si Vasalie a lu Barbul. Si nu-l reanimate pe Dolha, e si ala stricat ca un salam de vara expirat. Si pariu ca nu va lua primaria mister Funky Monky daca candideaza avocatu? Iar Omida musai a fost stropita azi vara cu DTT.

  Reply
  1. dilau

   mai functionara, ma pricep la politica exact ca la abecedar, adica deloc..))). hai sa uitam de boieru – daca lua 10% isi cumpara maralactul, vreo 3 locuri de veci , citeva vile in tara si afara iar conturile ii erau pline de gloante – si sa mergem pe mina avocatului. esti convins ca asta va accepta sa se lupte cu kake?. auzi – ca sa nu mor prost – daca s-ar face un sondaj in primaria baia mare pe cine crezi ar vota lumea de acolo?. pariul ramine in picioare – o bere online – dar sint convins ca o sa dispari mai repede decit salariul, vorba celor de la parazitii.:))).

   Reply
 3. Vasile cel Verde

  Au sa vina si candidati adevarati! Nu va speriati de candidatii PNL. O sa aveti din ce alege si vota.
  Cu o conditie!
  Catalin Chereches ajunge ministrul dezvoltarii de exemplu si numai candideaza la Baia Mare.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1