Patru sportivi baimareni au solicitat sprijinul CJ Maramures pentru participarea la Campionatul Mondial de Natatie de la Budapesta

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Alesii judeteni au aprobat, in ultima sedinta ordinara a Consiliului Judetean Maramures, alocarea unui sprijin financiar, din rezerva bugetara, pentru Asociatia Club Sportiv Aqua 1969 Baia Mare, in vederea participarii unui numar de patru sportivi baimareni la Campionatul Mondial de Natatie de la Budapesta, care va avea loc in intervalul 14 – 20 august 2017.

Gabriel Zetea, presedintele Consiliului Judetean Maramures a aratat ca Marian Slavic, Claudiu Haidu, Cosmina Briban si Cristian Marc sunt sportivi/ antrenori din Baia Mare, fosti componenti ai lotului Romaniei care, in urma participarii la Campionatul National de la Targoviste au indeplinit baremurile pentru participarea la Campionatul Mondial de la Budapesta.

”Am sustinut si vom sustine sportul pe toate palierele sale, indiferent ca vorbim de sport de performanta sau de sportul de masa. Acesti inotatori baimareni au facut si continua sa faca cinste judetului Maramures, iar in vederea participarii la Campionatul Mondial de Natatie din Budapesta am alocat un sprijin financiar in suma de 5.000 de lei, care acopera partea de cazare a sportivilor nostri. Noi le dorim mult succes in competitiile care vor urma in Budapesta si ii asteptam sa revina acasa cu cat mai multe medalii”, a declarat seful administratiei judetene, Gabriel Zetea.

Biroul de presa al Consiliului Judetean Maramures

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2