Patru tineri banuiti pentru furt, prinsi de politistii baimareni

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Politistii baimareni de investigatii criminale au reusit documentarea activitatii infractionale a patru persoane banuite de comiterea unor furturi pe raza municipiului.

A fost identificat si retinut un tanar in varsta de 19 ani, din Gherla, judetul Cluj, care, in data de 11 august, a patruns prin efractie intr-o locuinta situata la parterul unui imobil de pe strada Hortensiei, iar din interior a sustras trei telefoane mobile, un lantisor de aur si o suma de bani, prejudiciul reclamat fiind de 9300 de lei. Tanarul a fost retinut de politisti pentru 24 de ore si,ulterior a fost prezentat instantei, care a emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventiva pe o perioada de 30 de zile.

Au mai fost arestati preventiv, tot pentru 30 de zile, doi baimareni in varsta de 26, respectiv 30 de ani, fata de care politistii luasera masura retinerii pentru 24 de ore, acestia fiind banuiti de comiterea a doua furturi din societati comerciale aflate pe raza municipiului. In perioada 15 – 16 iulie, tinerii au patruns prin efractie intr-un depozit si intr-o hala situate pe strada Europa din municipiu, de unde au sustras bunuri in valoare de 3700 de lei (obiecte de mobilier si componente de la utilaje de panificație scoase din uz). Politistii continua cercetarile, cu cei doi in stare de arest preventiv, pentru documentarea intregii activitati infractionale a acestora.

A patra persoana retinuta de politisti este cercetata in stare de libertate pentru comiterea unui furt de moped. Este vorba de un baimarean in varsta de 23 de ani care a sustras mopedul de pe strada Ciprian Porumbescu din municipiu, in noaptea de 25/26 august. Prejudiciul a fost recuperat de politisti si restituit partii vatamate.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *