Paul Panait il provoaca pe Adi Despot, dupa episodul Vocea Romaniei: Sa vedem care e mai bun!

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Baimareanul Paul Panait a participat la Vocea Romaniei, insa nu a reusit sa intoarca niciun scaun, dupa ce a interpretat piesa Kiss. Prestatia sa buna nu a fost suficienta pentru membrii juriului, decat dupa ce au aflat cine este cel care canta la microfon. Loredana si Tudor Chirila au spus ca au fost aproape sa il aleaga, in timp ce Adi Despot l-a criticat pe Panait pentru faptul ca a incercat sa fie altcineva decat este in mod obisnuit.

In replica, Paul Panait i-a adresat lui Despot o provocare, prin intermediul unei postari pe pagina de Facebook a cantaretului baimarean. „Provocare lansata lui Adi Despot: as vrea sa il invit intr-o emisiune, sa cantam impreuna pop, rock, folclor, orice stil muzical, sa vedem care e mai bun. Astept sa imi spuneti daca merita sau nu provocarea. Eu zic ca merita, nu?”, a precizat Panait in filmarea postata.

ZiarMM

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

4 Comments

  1. ccc

    am inteles ca nu mai ai succes si ai incercat cu vocea Romaniei, adica sa nu crezi ca lumea nu apreciaza ce ai facut, dar eu ca si baimarean ma simt lezat si un pic rusinat ca vad ca un concetatean de al meu incearca sa aibe succes prin mijloace mai putin cordiale … e un concurs, si daca ai coloana vertebrala sti sa-ti atribui si castigul si esecul … din pacate Paul vad ca nu stie sa piarda …

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *