Paula Seling a anunțat public că are o fetiță. Care este povestea Elenei

Băimăreanca Paula Seling a făcut, în prag de Sărbători de Iarnă, o mărturisire. Și anume că Elena Bucura Seling este fetița ei și a lui Radu Bucura, și „este cel mai frumos cadou pe care viața ni l-a dat. Este frumoasă, este bună, e sensibilă si foarte veselă și o iubim pană la cer și înapoi”.
„La cei aproape 9 ani pe care îi are Elena, a petrecut aproape șase în familia noastră și de atunci suntem cei mai fericiți părinți iar bunicii sunt în al nouălea cer. Pană azi am ales discreția în fața opiniei publice ca urmare a unei întâmplări nedorite când a venit plângând acasă. Viața unui copil născut din inimă poate fi uneori complicată, copiii uneori preiau discuții din cadrul familial si pot să se necăjească unii pe alții, în comunitate. Nu este vina lor, poate că societatea are anumite moșteniri din vremea veche, asa ca am preferat să nu comunicăm această bucurie pană când Elena nu va fi suficient de matură sa înțeleagă ce i se întâmplă si să fie puternică in fața oricăror situații . Nu m-a interesat dacă oamenii mă vorbesc sau își pun întrebări la întâlnirea cu noi, singurul lucru important pentru mine era echilibrul Elenei și starea ei de fiecare zi.
Elena este un copil extrem de sensibil, iubitor, determinat, muncitor si talentat in tot ce își propune. M-a uimit evoluția ei, felul în care relaționează cu ceilalți copii, spiritul de leader si dorința ei de a fi mereu prima. Ne iubim enorm si am sentimemtul ca Dumnezeu ne-a pregătit pentru venirea ei, de mult timp. Cu toate întâmplările din viețile noaste, tatăl ei este foarte implicat în creșterea ei, îi este foarte apropiat si face tot posibilul să petreacă mult timp împreună. În ultima perioada, media a început să scrie tot felul de lucuri, unele total pe lângă realitate . Nu ma afecteaza si nici nu doresc sa comentez nimic.
Însă dacă o afectează pe ea, este grav. Într-o zi m-a luat la discuții si mi-a spus că o prietenă i-a atras atenția asupra unui articol ce spunea ca „Paula Seling nu are copii !” . Inainte de acest moment, eu am evitat să răspund la întrebări in interviurile mele, despre intimitatea familiei și am încercat să mă asigur ca răspunsurile mele nu pot fi interpretate in asa fel încât să o afecteze pe ea. S-au gasit, însă, jurnaliști care nu înțeleg ca intimitatea este un drept și ca un răspuns evitat are un anumit rost iar titlurile mereu sunt puse de alte persoane care au meseria de a găsi hook uri incitante pentru click-uri. M-am mirat si m-a afectat, gandindu-mă la ce o fi în inimioara ei. I-am explicat ca unele sunt articole inspirate sau rescrise după interviuri si apariții mai vechi, înainte ca Dumnezeu să o aducă in familia noastră . I-am explicat ca am așteptat ca ea sa fie suficient de matura încât să nu o afecteze nimic, totodată din respect pentru dreptul ei la intimitate . Voiam sa fiu sigura ca este decizia ei de a fi cunoscută public, de a avea acces la ceea ce spune lumea. Iar cu cateva săptămâni in urma a venit la mine si mi-a spus: „Mami, sunt pregătită sa afle lumea despre mine”.
I-am spus asta tatălui ei și împreună am decis ca, dupa șase ani de când Elena a stat ferită de gandurile lumii, este suficient de matură să treacă prin aceste lecții puternice de viață.  Mi-aș dori ca lumea sa fie respectuoasă și blândă , asa cum merită suflețelul ei cald, bun, sensibil și luminos, așa cum toți prietenii de familie, cat și cei din media care știau de draga noastră, au păstrat discreția și au protejat mediul nostru de familie”, a fost mesajul transmis de Paula Seling.
FOTO Paula Seling/facebook
Dragoș HOJDA
Distribuie articolul
Adaugă un comentariu