Paula si Ovi nu au bani pentru videoclipul piesei de la Eurovision

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Paula Seling continua sa se pregateasca alaturi de colegul sau de scena, Ovi, pentru finala din 10 mai, din Copenhaga, desi taxa pentru inscriere, de 131.000 de euro, inca nu a fost achitata de TVR.

Mai mult, solista a dezvaluit ca pana acum n-a reusit sa gaseasca un sponsor care sa plateasca realizarea videoclipului piesei “Miracle”, melodie care le-a adus victoria in finala nationala.

“Pe mine nu ma intereseaza cine plateste taxa sau daca a fost achitata pana acum. Eu sunt artista si sunt raspunzatoare pentru ce voi face pe scena. Nu cunosc amanunte legate de aceasta taxa, mie mi s-a spus sa ma pregatesc si asta fac. Probabil ca mai este timp si se va plati”, a spus cantareata, pentru Libertatea.

Cat priveste tinuta pe care o va imbraca in ziua cea mare, Paula a intrat pe mana stilistului vestimentar Razvan Sanda. Cei doi solisti intampina probleme in gasirea unui sponsor care sa plateasca realizarea videoclipului “Miracle”.

“In perioada urmatoare ne vom ocupa si de videoclip, pe care il vom face cu o echipa din Norvegia. Deocamdata, n-avem bani pentru videoclipul piesei de la Eurovision”.

Televiziunea nationala va plati in rate suma de 131.000 €.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *