Pe cine propune Ponta la MAE

PNL

Noul ministru al Afacerilor Externe pe care il voi propune va fi Mihnea Motoc, a anuntat, marti, premierul Victor Ponta, transmite Agerpres.

Premierul Victor Ponta a anuntat marti, la inceputul sedintei de Guvern, ca il va propune pe ambasadorul Romaniei la UE Mihnea Motoc in functia de ministru al Afacerilor Externe.

“Azi o sa transmit catre presedinte propunerea pentru noul ministru de Externe. M-am sfatuit si cu domnul Melescanu si il voi propune pe domnul ambasador Mihnea Motoc, care sa fie noul ministru de Externe. Cred ca este un mesaj foarte bun, apropo si de importanta pe care o dam si relatiilor noastre pe plan european”, a anuntat Ponta, la Palatul Victoria.

De asemenea, premierul a adaugat ca va fi transmisa la Cotroceni o propunere si pentru Ministerul Culturii, dar nu a avansat niciun nume pentru acest post.

Ponta i-a multumit ministrului demisionar Teodor Melescanu, apreciind ca acesta “a facut ce putea sa faca intr-o saptamana”.

“Categoric—si stiti ca sustin acest lucru—trebuie sa schimbam legea si trebuie sa schimbam partea logistica tinand cont de ceea ce s-a schimbat din punct de vedere demografic”, a adaugat Ponta.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1