PE FINAL DE IUNIE – SamFest 2021 aduce concerte cu nume mari ale jazz-ului

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Sunt mulți maramureșeni care își aduc aminte cu bucurie de concertele de la Samfest. Au fost câteva ediții rock reușite, din care acum au rămas doar amintirile, însă Samfest-ul merge mai departe cu…jazz. SamFest Satu Mare revine în acest an pentru iubitorii de jazz, la finalul lunii iunie fiind programate o serie de concerte pentru iubitorii acestui gen muzical.

În perioada 25-27 iunie, în Parcul Dr. Fátyol Rudolf și în sala Filarmonicii Dinu Lipatti, sătmărenii, dar și maramureșenii și alții se vor putea bucura de muzica unor artiști cunoscuți și apreciați atât pe plan național, cât și internațional. Organizatorii au anunțat că în premieră, la ediția din acest an, iubitorii de jazz vor avea ocazia să îl asculte pe cunoscutul artist israelian, Avishai Cohen în formatul trio, alături de pianistul Elchin Shirinov din Azerbaidjan și tânăra artistă de origine israeliană, Roni Kaspi, la tobe.

Avishai Cohen Trio înseamnă 17 albume lansate și colaborări muzicale cu muzicieni și compozitori din întreaga lume. Din program mai fac parte spectacolele de jazz ale artiștilor Amaliei Gaiță, Alex Calancea Band, Sidewalk Troubadours, Jazzapella din România și spectacolul celei mai cunoscute artiste de jazz din Ungaria, Harcsa Veronika, care va concerta duminica alături de Gyémánt Bálint.

Iubitorii jazzului vor scoate din buzunar 50 RON pentru concertul extraordinar Avishai Cohen, iar 25 RON/zi pentru zilele de sâmbătă și duminică. În caz de condiții meteo nefavorabile, concertele vor avea loc în sala Filarmonicii Dinu Lipatti.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2