PE FINAL DE SĂPTĂMÂNĂ – Hramul Mănăstirii Rohia – Izvorul Tămăduirii

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Mare sărbătoare în Țara Lăpușului pe final de săptămână. De sărbătoarea Izvorul Tămăduirii, care este al doilea hram al așezământului monahal de la Mănăstirea Sfânta Ana Rohia, Preasfințitul Părinte Episcop IUSTIN al Episcopiei Maramureșului și Sătmarului, va sluji la mănăstire în sobor de preoți și diaconi.
„Joi, 20 aprilie. de la ora 7.oo se va oficia slujba Utreniei si Sfânta Liturghie, la ora 11,oo, Icoana Maicii Domnului făcătoare de minuni va fi adusă din Paraclisul Sfântul Ierarh Nicolae și așezată în pridvorul bisericii mari spre închinare pelerinilor, iar de la ora 18,oo, se va oficia slujba Vecerniei și Acatistul Izvorul Tămăduirii. Cuvântul de învățătură, al Preasfințitul Părinte Episcop IUSTIN al Maramureșului și Sătmarului. Cu începere de la ora 21,30, Privegherea – slujba Utreniei, Paraclisul Maicii Domnului, Acatistul Invierii Domnului și dezlegări pentru cei bolnavi.
Vineri, 21 aprilie, de la ora 3,oo, se va oficia prima sfântă Liturghie pentru împărtășirea credincioșilor, ora 6,oo, Sfințirea Apei (Aghiasma mică), ora 7,00, Taina Sfântului Maslu de obște, respectiv ora 9,15, primirea ierahului, iar la ora 9,30 Sfânta și dumnezeiasca liturghie oficiată de către Preasfințitul Părinte Episcop IUSTIN, în sobor de stareți, preoți și diaconi”, spune Arhim. Macarie Motogna, starețul mănăstirii “Sfânta Ana” din Rohia.
Dragoș HOJDA
Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole