Pe o stradă din Baia Mare: Tânăr de 19 ani prins drogat la volanul unei mașini

Reclame home 1
Reclame home 1

Azi noapte la ora 00:40, în cadrul unei acţiuni organizate pentru prevenirea și combaterea consumului ilicit de droguri și substanțe interzise, poliţiştii au oprit pentru control un autoturism aflat în trafic pe strada Culturii din municipiul Baia Mare, în care se aflau trei tineri.

”La volanul autoturismului a fost identificat un tânăr în vârstă de 19 ani din Baia Mare. Acesta a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul testului fiind pozitiv fapt pentru care a fost condus la Spitalul Județean Dr. Constantin Opriș, unde i-au fost prelevate probe biologice pentru stabilirea existenței unor substanțe interzise în sânge.

Totodată poliţiştii au găsit asupra acestuia un pachet de ţigarete în interiorul căruia se aflau două foițe de staniol care conțineau o substanță cristalizată de culoare alb-gălbui, iar în autoturism au fost identificate două grindere care conțineau reziduuri de substanță vegetală de culoare verde-olive cu miros înțepător şi un ghiozdan în interiorul căruia se afla un cântar electronic, care de asemenea conținea reziduuri de substanță cristalizată de culoare albă.

Toate obiectele găsite au fost ridicate, sigilate şi înaintate către ofiţerii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Maramureş, solicitaţi la faţa locului pentru continuarea cercetărilor.

Acţiunea a fost derulată de poliţiştii Serviciului de Ordine Publică – Grupa Canină împreună cu Poliţia municipiului Baia Mare şi Biroul Siguranța Școlară.

În cauză se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe. Totodată, în cauză există suspiciunea comiterii unor fapte penale incriminate de Leg. Nr. 143 din 2000 privind prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri”, anunță IPJ Maramureș.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole