Pe procedura: Gheorghe Simon, la prima cuvantare in Parlament (VIDEO)

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Dupa ce a fost „setat” pe „silent” in Parlament timp de mai bine de un an si doua luni de mandat, perioada in care a luat cuvantul o singura data, adica la depunerea juramantului, deputatul Gheorghe Simon a reusit sa sparga gheata intr-un final.

I-a fost de ajutor accidentul aviatic din Apuseni, Simon facand astfel o declaratie cu privire la demisia de onoare a STS.

Acesta a adaugat ca tragedia putea fi evitata daca nu existau atatea sincope comunicationale la nivelul institutiilor implicate.

ZiarMM.ro

[youtube]http://youtu.be/zAGg6IpHjm0[/youtube]

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

8 Comments

 1. Andrei

  Deputatul a prins si el momentul sa vorbeasca fara sa cunoasca procedurile. S-a bagat si el in seama, ca deh e politician. A ajuns parlamentar pe valul simpatiei si voturilor pentru USL. Oricine ar fi fost persoana desemnata sa candideze din partea USL in colegiul respectiv ar fi castigat. Asa ca vorba aia ciocu mic si joc de glezne.

  Reply
 2. Pitbull de serviciu

  Eu cred ca o vrut sa ii fugareasca lui Dragos intrebarea din urmatoarea conferinta de presa. Pe procedura domnu deputat de cate ori ati luat cuvantul in parlament si ce ati zis?

  Reply
 3. Ovidiu

  :))) Prima cuvantare.. in cazu asta unde e vrajala ca o sa ne reprezine in parlament??? probabil la cafeneau de langa.. :))) Un om cu demnitate ar trebui sa isi dea demisia sa nu manance banii statului de pomana…… Cu asemenea oameni in PSD imi e rusine sa mai reprezint acest partid.

  Reply
 4. Vasi

  Da in poza de mai sus pare cam Buget de alcool. Trebuie inteles omu ca toata ziua merge numa dupa pomene de cand e Deputat… Cand sa isi faca si un discurs… I… ar trebui ca are peste 16.000 pe luna din banii amaratilor.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2