Pe surse: Afaceristul Ioan Pacurar, retinut de DIICOT

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (D.I.I.C.O.T.) – Serviciul Teritorial Galati au dispus masura  retinerii pentru 24 de ore fata de 22 de inculpati, dintre care 16 au fost deja arestati preventiv pentru 30 de zile, in baza mandatelor emise de judecatorul de drepturi si libertati din cadrul Tribunalului Galati, se arata intr-un comunicat al DIICOT.

Ceilalti sase inculpati retinuti urmeaza a fi prezentati judecatorului de drepturi si libertati cu propunerea de arestare preventiva pentru o perioada de 30 de zile.

Pe surse am aflat ca printre cei retinuti se numara si afaceristul maramuresean Ioan Pacurar, in timp ce Ioan Hoban a scapat de aceasta masura.

In urma efectuarii celor 110 perchezitii, au fost identificate si ridicate 11 instalatii ilegale de filtrare a alcoolului, doua instalatii ilegale de purificare a alcoolului, 12.000 de litri de alcool medicinal, 2.300 litri de alcool etilic, 747.000 de lei, 19.400 de euro, precum si 21 de autoturisme, bunuri si sume de bani asupra carora procurorii DIICOT – ST Galati au instituit sechestru asigurator.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1