Pe surse: Am scapat de city managerul Vasile Barbul. Unde va pleca

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

O informatie venita pe surse mentioneaza ca Vasile Barbul a ales intre intr-un final intre functia de city manager si director in primarie.

Conform celor aflate, incepand cu data de 1 aprilie, si nu e pacaleala, mandatul de city manager inceteaza, Barbul redevenind functionar public avand calitatea de director general al Directiei Generale Dezvoltare Publica, post rezervat pentru el in noua organigrama.

Singura neclaritate este daca va ocupa functia ca interimar, postul urmand a fi scos ulterior la concurs sau a fost „uns” direct ca titular.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

8 Comments

 1. Marcu

  ….este uns director pe perioada determinata….apoi se va oeganiza un simulacru de „concurs”…..ca de obicei , nu ?

  Reply
 2. Dunca

  S a fie concurs si inca ceva sa scapam de talhari si vina tineri care au o viziune despre dezvoaltarea oarasului nu ca acest personaj p… care avea o singura viiziune cum sa …..

  Reply
 3. ioan

  Eram aproape convinsi CA ACEA MASINA w-GEN,, GRI,, CARE IL DESERVEA PE SUBIECTUL DE MAI SUS,, PE BANI GREI PUBLICI IL DUCE LA ,,,, GHERLA ,,,, sau poate face CARANTINA DE 21 DE ZILE LA baia mare ,,, ar fi corect si normal dupa cat a furat din banii baimarenilor si cotizat la chereches!!!!!!!!!!!!

  Reply
  1. Omul Revolutionar

   Vasile Barbul la puscarie. Gata la revedere Barbul, la puscarie acolo vei gasi un loc caldut cu toti cei la fel ca tine. Vor urma si prefectul, subprefectul, contabilele si alti directori din primarie si alte institutii Publice si desigur primaru.
   Ordinea in care vor fi arestati nu se stie inca, dar mascatii va vor face o vizita.
   Mai dar nu puteati fura si voi mai inteligent? Ati f… asa ca taranii sau ca oamenii fara minte. Nu mai puteti fi acoperiti, stie toata tara de bisnitarii functionari publici de pe aici, ca sa nu mai zic ca maramuresenii au ajuns sa fie vestitit pentru decadenta moravurilor de natura sexuala, in toata tara, numai ca oamenii nu stiu ca e vorba numai de politicienii mai fara clasa. Iar SRI e … . Ce lucrati mai voi astia din SRI? Umblati dupa proxeneti ca sa nu le faca concurenta la politicieni? Dusmanul din interior e mai periculos decat cel din exterior. Haideti SRI, vrem rezultate ca DNA nu stiu, cred ca a luat ceva somnifere ori iau scos pe toti legal punandu-i sub proctectia martorilor.

   Reply
 4. Vasile

  O alta gaselnita de a „sifona” bani publici aceasta inventata functie de City Manager :” Referitor la functia de administrator public, reglementata (cica) de Legea 215/2001, cap. 8 art. 112, aceasta se poate infiinta la nivelul primariilor, iar detinatorului, in baza unui contract de management, i se pot delega conducerile diferitelor servicii, ba chiar si statutul de ordonator de credite (adica efectuarea de cheltuirea de bani publici). Pe de alta parte, nici o lege din cele care se refera la conflictul de interese, incompatibilitatea sau macar declaratia de avere (Legea 115/1996, Legea 161/2003, Legea 144/2006) nu pare sa includa in sfera sa de actiune, acest factor de decizie, care poate avea nivelul de importanta locala al unui primar. Practic, individul de pe acel post, daca e in vreo cardasie cu primarul, poate dispune DISCRETIONAR de resursele publice pe care, chipurile, le gestioneaza (bani, terenuri, orice e in patrimoniul primariei si ii este dat pe mana prin contractul de management) si nu il intreaba nimeni de nimic. Contractele de management se pot aranja la clauze astfel incat sa nu dea socoteala de nimic.”
  Atentie !

  Reply
 5. Omul Revolutionar

  Baia Mare, e un oras atat de poluat, inca din evu mediu se prelucra plumb aici la Firiza. Unde ii lacu de acumulare de bem noi apa ori o punem in mancare acolo erau amplasate fostele topitorii si fabrici de acizi sulfurici.
  Poluarea afecteaza si creierii, producand lentoare si alte boli psihice. Nu e o ironie, e un adevar.
  Ca nu mai zic de exploziile de carii dentare din gurile baimarenilor. Romplumb, ar fi trebuit sa plateasca lucrari stomatologice la toti baimarenii. Dar prinde-i daca mai poti. Ca societatea civila, e buna, iertatoare si induratoare, traiasca toti infractorii.
  Baia Mare a fost inorata toata iarna. Oare de ce? De la pluare,plumbul asta nu o sa dispara din aer nici intr-o suta de ani. Chiar daca s-a inchis Romplumb.
  Plumbul s-a depus pe lacul de acumulare, a ajuns in apa potabila si tot circula.
  Nici macar produsele agricole din satele de pe langa oras nu-s sanatoase. Plantele si animalele iau din apa, sol, iarba arsen, cianuri, plumb, cupru, si noi le mancam.
  De ce cand vii in Baia Mare te simti atat de obosit si molesit, si fara energie? De la poluare. Toti baimarenii sufera de tensiune fie ca o au prea mare fie ca o au prea mica fie ca daca o au normala din cand in cand au tahicardie. Ei Barbul, Barbul cred ca esti poluat rau de tot la fel ca Primarul Catalin Chereches.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2