UPDATE: Radu Stef ramane presedintele PNL Maramures. Hellvig a venit si… a plecat

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

UPDATE: Vizita in Maramures a secretarului general al PNL, Eduard Hellvig, nu a reprezentat mai mult decat o pasagera trecere prin judet a unuia dintre liderii centrali ai partidului. Intalnirea acestuia cu Biroul Politic Judetean s-a consumat intr-o nesfarsita expunere de argumente pro si contra fata de modul in care este condusa filiala judeteana, venite din partea celor doua tabere liberale existente la momentul actual in Maramures.

In concluzie, nu s-a stabilit nimic, desi prin PNL circula zvonul anuntarii unei conduceri interimare, cu un nume venit de la Bucuresti. Hellvig, insa, nu a produs senzationalul si s-a intors in capitala. Astfel, Radu Stef ramane presedintele formatiunii.

Cel mai probabil, alegerile pentru presedintia partidului vor avea loc in prima parte a lunii septembrie, cand sunt organizate alegeri similare si in judetele Satu Mare si Cluj.

Alegerile pentru sefia PNL Maramures dau batai de cap conducerii centrale a partidului. Conform unor surse din interiorul formatiunii, luni, la orele amiezii, in Maramures este asteptat Eduard Hellvig, secretarul general al PNL.

Aceleasi surse au mai declarat pentru ZiarMM.ro ca Hellvig urmeaza a se intalni cu reprezentantii liberalilor maramureseni, in vederea analizarii situatiei existente in filiala judeteana. Cel mai probabil, pana la clarificarea situatiei, centrul va numi un interimar la conducerea PNL Maramures, din afara judetului. Vehiculat de multi pentru a prelua functia respectiva, ministrului Radu Stroe este, momentan, iesit din carti.

In a doua jumatate a lunii iunie, alegerile pentru presedintia filialei au fost amanate, printr-o decizie luata de conducerea centrala, in urma unor sesizari privind activitatea anumitor organizatii locale liberale.

Consilierul judetean Gavril Ardusatan a declarat in cadrul emisiunii Reactiv ca alegerile ar putea avea loc in luna septembrie.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2