Pe surse: Cum ar putea pierde PSD majoritatea in Consiliul Judetean

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

PSD se afla intre ciocan si nicovala, fiind foarte aproape sa piarda majoritatea in Consiliul Judetean Maramures.

Potrivit unor surse, PP-DD cere postul de vicepresedinte pentru a face alianta cu social-democratii, dar acest lucru nu este dorit si de cei din UNPR.

Acestia din urma ameninta cu demisii in cazul in care PSD va face alianta cu PP-DD. Daca UNPR ar iesi din CJ, PDL ar urma sa obtina inca trei locuri, datorita faptului ca la alegerile din 2012 cele doua partide au candidat impreuna, iar urmatorii pe lista ar fi tocmai trei democrat-liberali.

Astfel, PDL si PNL ar urma sa detina controlul.

Mara MURESAN

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

7 Comments

 1. vasile

  Ce demisii la UNPR! S…. ambrus sa-si dea demisia! Nu mai vede el Consiliul Judetean numai in fotografii!!!!!1

  Reply
 2. kis zoltan

  Prin indiferent ce mijloace numai sa dispara nemernicii din PSD din viata politica.Cred ca ar fii una din putinele bucurii de moment.

  Reply
 3. ioan

  X-ule omul stie ce vrea,, te gasesti tu mare OBS>,,, d-apai cu un zetea si figura aia a lui de fata intoarsa a ajuns lider si duce PSD MM,, la groapa ,, pentru in altfel PSD..MM ESTE UNA DIN CELE MAI SLABE DIN TARA ,, astia n-o avut oameni veci numai bisnitari, hoti,, gunoaie politice ,, enumerati-iii pe care vreti voi si vedeti ce fete de bidoane turtite au baietii astia dar la furat sunt primii,, in con cluzie va meritati soarta psd,,,mm de tot rahatul !!!!!!!!!!!!!!!!

  Reply
 4. CAVNICAR

  Nu cred ca un SECURIST cristea panfil sa ajunga vice. la C J MM care a facut mult rau CREDINCIOSILOR ,( s-a ocupat de culte) a dat pasapoarte cu prioritate pe ,,malai,, a luat R… ajutat de cumetrul lui Ciolpan Mihai vice CAVNIC(ITA) un n…, m…, laudaros……care a facut un accident cu masina la noi in CAVNIC, ( nu a dat prioritate) umbla numai cu denunturi penale , (sa mearga la SIGHET, S-AU la SPITAL LA noi IN CAVNIC sa se trateze acest ,,copil,, impreuna cu b… de MARGINEAN ( fost VICE), acestia sint adevarati PP-dd sti din MARAMURES , ce stiu ,,ei,, de politici economice , sociale,administrative..cu ,,EI,, vom ajunge la TROC,ori la GROAPA DE GUNOI in… FARCASA( PPDDSTI niste SFORARI….,CAMPIONI )

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2