Pe surse: DNA a descins in Maramures pentru a verifica examenul de BAC

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Procurorii DNA au deschis o ancheta in mai multe centre de examen din Baia Mare, Sighetu Marmatiei si Targu Lapus pentru a vedea cum s-a dat Bacalaureatul, existand unele suspiciuni.

Potrivit unor surse, anchetatorii au verificat mai multe lucrari de la examenul din acest an, printre centrele vizate fiind si cel de la Scoala “Lucian Blaga” Baia Mare.

In luna octombrie, DNA a dispus retinerea a doi profesori si a inspectorului scolar din Braila, pentru mita la BAC.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

4 Comments

 1. justitiarul

  Adevarul trebuie cautat in biroul inspectorului general Moldovan. Trebuie ridicata de picioare si scuturata bine cu capul in jos si madam Ardelean si probele vor cadea dintre desuuri. Mai stati de vb dlor procurori si cu insp scolar Pavel. El stie adevarul ca nu a plecat de acolo, ca purtator de cuvant, de fraier. Succes si decapitati hidra rostie corupta de la ISJMM

  Reply
 2. Se vede celula pe Petofi Sandor

  Are dreptate Ana Moldovan, inspector scolar general cand spune ca la nivelul institutiei s-au luat toate masurile necesare ca examenul de Bacalaureat sa se desfasoare DOAR IN MOD FRAUDULOS, fiindca a adus in randurile inspectorilor pe cei mai mari falsificatori si corupti inspectori fosti PDL-isti .Cum poate inspectoarea Camelia Bogdan sa fie inspector cand este tartorele fraudelor la bac,sa nu uitam de familia infecta Carausan cei mai bogati dintre pamanteni( niste Iohanisi ai judetului,) de ce nu ancheteaza averea acestor impostori nimeni, apoi sefa corectorilor Todoran care punea corectorii sa falsifice notele dupa tot felul de semne pe lucrari, iar la sfarsit sa nu uitam de tandemul spagarilor condus de maresalul Maiorescu seful cu diplomatul plin de euroi si de Topala barosanul cu informatia si notele modificate la final. Am ajuns o tara de ratati cu toti oamenii manjiti care sunt pusi sa ne conduca oricine vine la putere ei sunt aceeasi. Nu se mai gasesc profesori noi pregatiti si nepatati sa ne conduca decat toti cei care au condus pana acum si au facut toate fraudele cu titularizarea cu examenele la bac.

  Reply
  1. cristi

   daca ai avea curaj sa spui si cine esti si sa produci probe mai ca m-as duce sa iau din nou in posesie casa lui Ceausescu. Da daca tot ai asa surse bune , e adevarat ca e si cuibusor de nebunii si ca se face sex in draci pe acolo prin cotloanele cladirii? hai ca mor de curiozitate.

   Reply
 3. Pentru Cristi

  Se face sex de se rupe prin ISJ, doar domna Ardelean si-a adus amorezul de Topala. Singura care nu face sex e Carausan pe care nu o poate f… nimeni ca ii este greata cand o vede.Casanova pe numele nou de scena Coroiu este amorezul perfect , l-au adus sa le poata f…. pe toate. Ca drept rasplata i-a pus toata familia prin functii de director(sora directoare la gradinita,sotia la CJRAE) niste nulitati cu liceu pedagogic si scolite apoi pe Spiru.Am ajuns a tara de ratati.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2