UPDATE: Doru Dancus si-a dat demisia din PNTCD

PNL

UPDATE: In 23 martie, la Bucuresti, a avut loc Consiliul National de Conducere al PNTCD. La eveniment a fost prezenta si o delegatie din Maramures in frunte cu Loredana Ofrim, vicepresedinte national si Ioan Doru Dancus, presedinte PNTCD Maramures.

Lucrarile CNC PNTCD au prilejuit discutii referitoare la viitoarea strategie a filialei maramuresene in luptele electorale care urmeaza. Ioan Doru Dancus a comunict conducerii centrale de partid ca renunta la functia de presedinte al PNTCD Maramures.

“Am comunicat domnului Aurelian Pavelescu, presedinte PNTCD, ca din motive personale renunt la calitatea mea de presedinte al filialei maramuresene a PNTCD.

Totodata, mi-am reafirmat sprijinul meu pentru cel care va fi desemnat sa conduca interimar PNTCD Maramures si sa organizeze conferinta judeteana de alegeri, timp in care vom face o tranzitie a puterii bazata pe respect, moralitate si increderea ca PNTCD Maramures poate avea rezultate si mai bune in era post-Dancus.

Doresc sa multumesc, si pe aceasta cale, echipei pe care am avut-o langa mine, alaturi de care am obtinut rezultate deosebite intr-un climat de framantari interne atat in partid cat si in sfera partidelor de dreapta si centru-dreapta” a precizat Ioan Doru Dancus.

In cifre, rezultatele PNTCD Maramures arata astfel: 34 de consilieri locali si un viceprimar, 4% vot politic pentru Consiliul Judetean la alegerile locale si 4% care s-a regasit si la prima candidatura la alegerile partiale pentru functia de primar al municipiului Baia Mare.

“Parasesc functia de presedinte al PNTCD Maramures cu sentimentul ca mi-am facut datoria si nu am abdicat de la valorile crestin-demcrate, promovate de adevaratii oameni de stat, inaintasii mei politici Iuliu Maniu si Corneliu Coposu” a concluzionat Ioan Doru Dancus.

Presedintele PNTCD Maramures, Doru Dancus, si-a dat demisia din partid, dupa aproape 20 de ani de cand a devenit membru, potrivit unor surse.

Aceleasi surse spun ca acesta se va duce cel mai probabil in zona UNPR, nefiind insa exclusa nici varianta PSD.

Cel mai probabil, plecarea lui Dancus vine in urma faptului ca partidul nu a mai reusit in ultimii ani sa adune mai mult de cateva procente la alegeri.

ZiarMM.ro

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

10 Comments

 1. Ce mare pacat ca a plecat un a...

  Nici nu se putea mai bine acest lucru sa se infaptuiasca fiindca aceasta nulitate poate pleca linistit oriunde ca este el si dansatoarea lui de la ansamblu ,doi de un leu.Un … fara vreo speranta de ceva util norocul lui este ca acum au ce inchirieze.

  Reply
 2. MIHAELA

  Am auzit ca va fi urmatorul City Manager !!!
  Este adevarat ? …el fiind dealtfel “sef de protocol ” al edilului.
  Este adevarat ca Barbul a fost demis ?

  Reply
 3. dilau

  mai dorule, chiar nu pot sa cred, o iei si tu pe urmele lui ion beuca?.chiar mai rau, daca se adevereste ca e vorba de unpr sau psd.

  Reply
  1. Ion Beuca

   Cu Aurelian Pavelescu, cap de lista la europarlamentare, ce era sa faca? Daca ar merge pe urmele mele nu ar ajunge rau, in mod cert. PNL este un partid mare, orice s-ar spune.

   Reply
   1. dilau

    prietene ion beuca, tu si doru ar fi trebuit sa organizati “rezistenta” – chiar si in munti -, in nici un caz sa va aliati sau inscrie in psd. pnl-ul a fost cindva un partid mare, acum e cam pe la jumatate, orice s-ar spune.auzi, daca scoateti sub 20%, ii cerem impreuna lui crinu sa-si tina “noua promisiune” ?. sau cautati iar scuze si motive?.

    Reply
   2. USL_As Viseuan

    Nu ne ramane decat sa constatam ca… mai toate… “valorile” si-au anuntat demisia. Cea mai buna dovada… eBa !!! De aici, incolo, il asteptam pe Misulec de la contoare sa continue inregistrarile. Sa continue … de citit ce-au inregistrat contoarele!

    Reply
 4. Sergiu

  Nu cred ca ar accepta primarul sa fie Doru Dancus city manager!
  Nu are competente pt aceasta functie.
  Sunt multi angajati ai primariei care au lucrat in sistem si ar putea onora cu succes acest pot de city manager, in niciun caz Doru Dancus.
  Nu cred ca va accepta domnul primar aceasta eroare.

  Reply
  1. USL_As Viseuan

   … da, domnu’ de la telefoane, sa inteleg ca … a tot ramas in sistem? Deci serviciile …, lucreaza!!!

   Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1