Pe surse: Echipa VITAL se antreneaza pentru Campionatul Mondial DX Ball

home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0

Umbla vorba prin oras, si nu poate fi un simplu zvon, ca in timp ce baimarenii se confrunta cu mari probleme in a-si calcula costul apei de ploaie consumate, marii directori de servicii din cadrul VITAL-ului isi rup coatele, spatele si ce or mai avea in dotare, pentru a gasi solutii pentru rentabilizarea firmei.

Si cum pentru a putea face asemenea operatii complicate este nevoie de putin antrenament, acestia utilizeaza in timpul serviciului tot felul de programe instructiv-educative si logico-intuitive. Pe calculator, desigur. In full-screen, evident.

Va intrebati cumva despre ce program vorbim, probabil finantat prin POSDRU, EDU, PEDU sau ce programe cu finantare europeana or mai fi? Nu, nu e vorba de celebrul Solitaire, cum probabil ati fi tentati sa spuneti. E vorba de un program mult mai complicat, ce dezvolta capacitatea de reactie si rapiditatea in luarea deciziilor: DX Ball…

Spre deosebire de Tetris, unde cu totii ne-am facut ucenicia in ale utilizarii celor patru taste-sageti, DX Ball presupune o manevrabilitate mai ridicata, fapt care duce la dezvoltarea unei capacitati motrice de invidiat, precum si la o mai buna intelegere a modului in care stropii de ploaie se disperseaza pe suprafata solului, la fel cum tintele ball-ului sunt distruse in timpul jocului.

Tot prin oras se mai spune ca sefii VITAL sunt foarte modesti, recomandandu-se ca simpli amatori, in realitate, acestia pregatindu-se pentru turnee in retea, experienta acumulata indreptatindu-le pe deplin aspiratia. Prima competitie vizata este Campionatul Mondial DX Ball.

Cel mai probabil, echipa VITAL va fi condusa de Maria Toma, care coordoneaza lotul largit al DX Ball, serviciul Comercial, de departe cea mai versatila jucatoare a intreprinderii.

Uram succesuri VITAL Team si DiXtractie maxima la viitoarele competitii.

Toma CREDINCIOSUL

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

6 Comments

 1. ioan

  Oare cand vom scapa de GASCA ASTA DE VITAL, toma ,, mercea, micle radu, care jde ani de zile au facut RAU BAIMARENILO F… la facturi pentru buzunarele proprii????????

  Reply
 2. teo

  Plini de ei directorii

  isi impart patrimoniul si masinile de serviciu.

  Skoda MM 53 HTE, face miscare eliptica, urca – coboara pe drumul cu prioritate,
  face vacante, sotia ,sotul, ficiorul, nora si fratele!

  Pretul/mc de apa plata la robinet, nu va scadea asadar, pe curand!

  Voi reveni cu detalii…

  Reply
 3. radu

  Gasca este batuta in “cuie” asa va ramane.Pretul apei nu a scazut si nici nu o sa scada ….Contoarele de apa inregistreaza aiurea consumul(cam la 650 de litri reali cursi pe teava se inregistreaza pe contor 1000 de litri)si la cat personal are Vitalul ies pe profit urias la sfarsit de an.Asta da firma!

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1