UPDATE – Liviu Marian Pop, declarat incompatibil de ICCJ

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

UPDATE 2: „Respinge recursul declarat de Pop Liviu Marian împotriva sentintei nr. 758 din 20 februarie 2013 a Curtii de Apel Bucuresti – Sectia a VIII-a Contencios Administrativ si Fiscal, ca nefondat. Irevocabila. Pronuntata in sedinta publica, astazi 7 martie 2014”, se arata in sentina ICCJ.

UPDATE: Liviu Marian Pop a declarat ca nu stie inca nimic despre acest caz.

Senatorul Liviu Marian Pop a fost declarat incompatibil si de Inalta Curte de Casatie si Justitie, conform unor surse.

Dupa ce a dat in judecata Agentia Nationala de Integritate, care l-a acuzat de conflict de interese si abuz in serviciu contra intereselor publice, in perioada in care a fost ministru interimar al Educatiei, ICCJ a respins recursul senatorului ca fiind nefondat.

In luna noiembrie 2012, ANI a constat ca Liviu Marian Pop, din postura de ministru al Educatiei, “a avantajat patrimonial Federatia Sindicatelor Libere din Invatamant, organizatie cu care s-a aflat in raporturi de munca in ultimii cinci ani, incalcand astfel dispozitiile in vigoare referitoare la conflict de interese si abuz in serviciu contra intereselor publice, in materia legislatiei penale”.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

22 Comments

 1. Solutia e una singura va pleca acasa!

  Adevarul a iesit in sfirsit la iveala. Acum va deveni un simplu cetatean si va prelua inapoi functia de mare lider de sindicat pe care a lasat-o cu mostenire printesei Ioana si va avea din nou un salar de 3000 de euro si va sta la federatie pe banutii sindicalistilor.

  Reply
 2. clara

  Decizia nr. 1163 din 7 martie 2014. Respinge recursul declarat de Pop Liviu Marian împotriva sentintei nr. 758 din 20 februarie 2013 a Curtii de Apel Bucuresti – Sectia a VIII-a Contencios Administrativ si Fiscal, ca nefondat. Irevocabila. Pronuntata în sedinta publica, astazi 7 martie 2014.

  Asadar, PLM ramane incompatibil.
  Abia asteptam sa se intoarca acasa, in Viseu de Jos 🙂

  Reply
 3. Întoarcerea regelui Aragorn(PLM)!

  Stăpânul sindicatelor: Întoarcerea regelui începe cu Gandalf(Merciu) care o va detrona pe Arwen(Ioana) fata de suflet a lui Aragorn(PLM) din cetatea SLIMM. Iar ceilalți membri ai Frăției sindicatului asistă astfel la marea incoronare a lui Aragorn(PLM) împotriva regatului Gondor(Maramures). Aragorn(PLM) dispune încă de sute de supuși, iar personajele principale sunt nevoite să înceapă o noua luptă pentru totul sau nimic, lângă Poarta Maramuresului.

  Reply
 4. marius

  „Conform unor surse”…..pentru unii care mai si gandesc in tara asta nu este suficient.Domnul senator este un om bun care s-a interesat si continua sa se intereseze de cetatenii Maramuresului.Dumezeu sa il ajute sa realizeze ce si-a propus.

  Reply
 5. din Maramures

  „Constat ca unii nu mai pot de grija mea.
  Le transmit ca ieri am pierdut procesul prin care am cerut despagubiri de 1 Leu-daune morale- Agentiei Nationale de Integritate…
  Concret nu are NICI o legatura cu pierdere de mandat sau nu mai stiu eu ce bazaconii inventate de anumiti pseudo-jurnalisti.
  Mai am o singura „cale de atac”…Curtea Europeana a Drepturilor Omuluiunde ma pot adresa in termen de 6 luni.
  Va multumesc pentru intelegere.” a postat pe pagina de Facebook domnul senator Liviu Marian Pop

  Reply
  1. Vasile

   Bai PLM, e clar ca e vorba de procesul cu ANI referitor la incompatibilitate. Ne poti da si numarul de dosar in care ai cerut daune morale de 1 leu? Ca sa verifice si jurnalistii astia. Poate tu ai dreptate. Sau poate ei au dreptate. Dar nu stiu de ce, stiindu-te un m…s notoriu, parca ei au dreptate.

   Reply
  2. admin

   Vom reveni cu detalii. Nu e vorba de procesul cu 1 leu. Portalul instantelor de judecata spune altceva.

   Reply
  3. dilau

   mai plm, de cind l-ai scapat pe tonta de plagiat si eu sint unul care nu pot sa dorm noaptea de grija ta.ai fi putut sa ceri ceva la schimb pentru maramures -auleu,ce zic,cred ca m-am dilit de tot -.sa fi ministru 2-3 luni,chiar si la 2 ministere,e zero.cel putin in romania.

   Reply
   1. Viseuanul

    De ce pentru Maramures, mai Dilau? Il doare undeva pe el de Maramures, pentru ca si gurita lui ar manca o paine mai alba….

    Reply
    1. dilau

     mai viseuanule, dar nu l-a trimis pe plm – iar prietenu ion beuca a contribuit decisiv – la bucuresti sa reprezinte maramuresul?,ar fi chiar culmea sa ceara ceva pentru satu-mare.daca gurita lui maninca doar o paine mai alba e prea putin, asta insemna ca noi nu mincam nimic.

     Reply
 6. USL_As

  Inalta Curte de Casatie si Justitie. Sentina ICCJ – Pronuntata in sedinta publica, astazi 7 martie 2014″, se arata:
  – “Respinge recursul declarat de Pop Liviu Marian împotriva sentintei nr. 758 din 20 februarie 2013 a Curtii de Apel Bucuresti – Sectia a VIII-a Contencios Administrativ si Fiscal, ca nefondat. Irevocabila.”

  Reply
 7. vasile

  ” Luminita Iordache deputat PSD trimisa in judecata pentru conflict penal de interese; aceasta a decontat ilegal sume de bani de la Parlament direct pe cardul fiicei sale; Procurorii cer 3 ani inchisoare cu executare”
  Ce ziceti…il ia si pe PLM ?

  Reply
 8. tomoiaga

  De ce oare trebuie sa fim asa de rai?Ganditi-va ca domnul Pop a facut o multime de lucruri bune.Nu uitati ca suntem in postul sfintelor Pasti!

  Reply
  1. Viseuanul

   Dati si exemple de lucruri bune….Dar la concret… Spuneti-mi va rog un singur lucru bun facut de PLM. Sau si mai concret… Ce a facut PLM pentru comuna natala, comuna care l-a votat in proportie de 90 si ceva la suta, de cand este la putere…. Iti spun doar ca iti va fi foarte greu… Pentru ca n-a facut chiar nimic…. Ba ma scuzi….A facut o gramada de promisiuni….Neonorate insa…

   Reply
 9. iustin sigheteanu

  De nu candida pe listele USL nimeni nu-l vota. Cel mai elocvent parlamentar ramane Liviu …Bindea.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2