Pe surse: Lovitura de teatru – Catalin Chereches, independent pentru Camera Deputatilor

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

catalin-cherechesPrimarul baimarean aflat in arest la domiciliu, Catalin Chereches, se pregateste sa dea o lovitura neasteptata. Surse apropiate acestuia spun ca edilul suspendat are in vedere sa candideze la alegerile din 11 decembrie, pentru Camera Deputatilor, din postura de independent. Conform calculelor, acesta ar avea sanse reale, chiar fara un partid in spate, el mizand pe cele 30 mii voturi obtinute la scrutinul de la locale.

Hotararea luata vine dupa ce conducerea PMP Maramures a cerut centrului sa il excluda pe Catalin Chereches din partid. Primarul aflat in arest, spun aceleasi surse, vede o buna oportunitate de a se redresa din punct de vedere politic, candidand in tandemn, alaturi de mama sa, VioriCA CHEreches, cea care ocupa pozitia 1 pe listele PNL la Deputati.

Catalin Chereches mai are cateva zile pana sa se decida definitiv asupra candidaturii, termenul limita pentru depunerea acesteia fiind 27 octombrie, ora 24.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

12 Comments

 1. mache

  Din greseala in greseala.In loc sa-l roage pe Marinel sa se apuce de treaba si sa incerce sa scoată orasul din anonimat si sărăcie,daca tot ne-am trezit cu el primar interimar,CC se tine de șotii.Nu mai auzi nimic de placutele cu denumirea si marcarea străzilor si a numerotarii blocurilor ( ca tot voiam sa ne găsească turistii in Capitala Culturala),sediul de la buletine e o buda,finantele locale sunt intr-o clădire jalnica,Universitatea-Campusul -Aquaparcul-Primăria de la fostul H Minerul si cel mai mare Parc Industrial deja încep sa semene cu tunelul lui Pop Liviu de sub Gutâi.

  Reply
 2. Tibor Vaida

  A uitat sa mentioneze anul…sau poate nu stie inca cati ani va lipsi(cacofonia nu e intamplatoare).

  Reply
 3. Dragos P

  Stati asa, dar cand mai are timp penalul sa-si faca listele de sustinatori si sa le prezinte pt validare? O asemenea treaba dureaza minim cateva saptamani de zile, asta si daca esti mare smecher la tine in oras si te voteaza toti prostii!…

  Reply
 4. tindela

  apoi daca maramuresenii (baimarenii in special) mai voteaza pentru parlament un asemenea om, ne meritam soarta… e vai de capul nostru, putem stinge linistiti lumina..sa nu mai punem la socoteala faptul ca o tara intreaga o sa rada iarsi de noi..

  Reply
  1. Eu....

   Extraordinar! Penalul??!! Oare este vinovat??! Cati trantori penali sunt in Guvernul Romaniei si o duc bine??! Cum este orasul Baia Mare de 7 luni??!! murdar…spatii verzi netunse…debandada!Cand omul face in acest oras ceva bine …il eliminam, apoi criticam!! Tindela?????!! Esti comvinsa ca i vinovat??!! Eu nu! L I FRICA UNORA CA O SA L VOTAM DIN NOU??!! NU DENIGRATI FRATILOR FARA DOVEZI …ADEVARATE…!!
   D ZEU…V a face dreptate la Curtea Europeana si atunci sa va vad!! TIN… KAKA…DELA!! LINGAILOR!!

   Reply
   1. tindela

    oare DNA-ul il retine pe domnul Chereches de atata vreme in arest, doar asa, de florile marului??? cand exista fapte clare, in flagrant, de primire de foloase necuvenite pe durata exercitarii mandatului?? si multe alte fapte care urmeaza sa fie dovedite?? fricos a fost acel judecator care I-a permis domnului Chereches sa candideze la alegerile locale… nu trebuia lasat sa candideze sub nici o forma dar pentru judecator a fost mult mai comod sa lase lucrurile sa treaca asa, de ce sa-si asume el acest risc sau sa-si mai ridice lumea din Baia Mare in cap? si uitati-va unde a ajuns acuma orasul..

    Reply
   2. Attila

    Pui pariu ca dzeu nu ii va face dreptatea pe care o crezi tu lui kk? Din moment ce deja te gandesti la CEDO, inseamna ca stii ca in Ro va fi condamnat. Convingerea ta ca e nevinovat nu va conta catusi de putin. Fii calm, nu te agita asa, ca oricum kk e mai fericit decat tine in arestul DeLuxePrisonVioricaChereches, de unde va incerca sa amane la nesfarsit procesul.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1