Pe surse: Lucian Morar, noul presedinte al PMP Maramures

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

lucian-morarDupa fuziunea dintre PMP si UNPR incep sa se imparta functiile.

Astfel, Nutu Fonta si Lucian Morar si-au exprimat dorinta de a fi vicepresedinti la nivel national, pozitie pe care, din Maramures, se afla Adrian Todoran.

Todoran nu a dorit sa renunte la ea sub reversul faptului ca ii va da lui Lucian Morar functia de presedinte la nivel judetean.

Potrivit unor surse, miercurea viitoare Lucian Morar va fi numit presedinte al organizatiei judetene de catre Adrian Todoran, care coordoneaza cinci judete din postura de vicepresedinte la nivel national, printre care si Maramures.

De asemenea, conform intelegerii, in privinta candidatului pentru Camera Deputatilor se pastreaza schema cu parlamentarii in functie, astfel ca Nutu Fonta are sanse mari sa fie numarul unu pe lista.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

3 Comments

 1. Vasile Goja

  Hahahaha! L-a facu Luci pe Todo. Si ala mai micuț crede ca a iesit castigator. Defapt a pierdut tot Todoran cel cu tocuri.
  Asa e cand te crezi mai important decat esti. Scoala lui Man nu se potriveste oricui.

  Reply
 2. doru

  Eu sper sa si realizeze ceva pentru judetul asta.Sa înceapă cu construirea de hale frigotermice pentru fructe si legume,venind in sprijinul legumicultorilor si a pomicultorilor maramureșeni,mai ales acum cu aparitia legii noi care vine in sprijinul producătorilor pentru desfacerea produselor in supermarketuri.Pe urma vrem sa vedem macar un Prim Parc Industrial realizat sub sprijinul C.J ( in judetul Cluj ,consilierii judeteni in cooperare cu o firma privata au creat peste 5 parcuri,imprastiate prin tot judetul ( Jucu,Dej,Turda,Campia Turzii.Floresti).Iar pentru carcotasii care zic sa nu ne comparam cu cei din Cluj le zic sa ne comparam atunci cu Satu Mare,un judet aflat economic înaintea noastră unde găsim doua parcuri industriale,Vetis-privat si Satu Mare Sud ( in comparatie Salajul are 3 parcuri industriale ).

  Reply
 3. andrei

  Era normal ca Morar sa il sape pe Todoran. Doar era de asteptat.Pacat ca Todoran o creat un partid frumos in maramures.Lucian Morar fost UNPR-ist si Fonta actual UNPR-ist .o sa conduca acest partid .MARE PACAT . Morar si Fonta l-au sapat pe Todoran unu preia presedentia partidului celalalt locul 1 la deputat .

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2