Pe surse: Mai multi consilieri locali, aproape de “independenta”

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Potrivit unor surse din interiorul Consiliului Local Baia Mare, mai multi alesi sunt pe cale sa devina independenti.

Este vorba despre consilierii PP-DD si o parte din cei liberali. Se pare ca insusi primarul orasului le-a cerut acest lucru consilierilor, potrivit surselor.

Oficial insa, cei implicati se dau “loviti” si nu confirma aceste informatii.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

4 Comments

  1. Pili

   De ce n-au candidat independenti?… Daca sunt atat de valorosi… Aveau posibilitatea…PNL-ul i-a facut consilieri locali si acum drept multumire parasesc barca. Sa le fie rusine…Daca nu le mai place in PNL si erau barbati adevarati isi dadeau demisia si din consiliul local….Insa asa, fripturistii au ales sa ramana in consiliu, independenti cica….

   Reply
 1. ali

  Lista consilierilor liberali in cauza, a fost alcatuita de catre Catalin Chereches in momentul in care acesta se afla la conducerea organizatiei municipale a PNL, inainte de ultimele alegeri locale, desi respectivele persoane nu au avut pana in acel moment nici o activitate in cadrul PNL iar unii dintre ei nici macar nu au fost membrii ai PNL!!! Bineinteles, ca acestia, avand in vedere ca nu pot sa faca opozitie celui care i-a introdus pe aceasta lista, vor parasi PNL-ul !!! Si astfel ajungem ca un oras in care dreapta a castigat de fiecare data alegerile, sa aiba un Consiliu Local de stanga, controlat de PSD, noul partid de casa al primarului, cu ajutorul “independentilor”!
  Vina principala apartine celor aflati in fruntea PNL Maramures in acel moment, adica Radu Stef, Hoban, etc., dar si a fostului Presedinte al PNL, Crin Antonescu care a impus numirea lui Catalin Chereches la conducerea PNL Baia Mare si au acceptat intocmirea listei dupa bunul lui plac.
  Ce o sa va faceti dragi liberali acum cand, din fruntea mesei de consiliu a-ti ajuns la coltul ei?
  Astfel se intampla cand cei de la judet si de la centru impun liste locale!!! Nimeni nu a stiut caracterul actualului primar? Porecla de K… i-a fost data de colegii lui din PSD cand a apartinut acestei formatiuni politice! Oare dece?

  Reply
  1. ioan

   ali, nu-ti mai da cu presupusul la ce nu stii. Da, lista de consilieri de la toate partidele a fost facuta de primar dar porecla de care spui i-a fost data de Marian Ilea de la Glasul MM, care a lipit prefixele ca (catalin)cu che(chereches)./ Asta ca sa stii!

   Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *