Pe surse: Mircea Dolha propus ca ministru al Culturii. Cine spune asta

PNL

Mircea Dolha ar putea ajunge ministrul Culturii ca urmare a unei propuneri facute de presedintele PNL, Crin Antonescu, scrie pesurse.ro.

Conform zvonurilor, aceasta nu ar fi singura modificare pe care Antonescu vrea sa o faca in randul ministrilor liberali, printre cei vizati la schimbarea din functie fiind si Eugen Nicolaescu (inlocuit cu Cristian Busoi presedintele CNAS), Mariana Campeanu (inlocuita cu Cristina Pocora, purtator de cuvant PNL) si Ramona Manescu (inlocuita cu Cristian Ghibu, secretar de stat la transporturi).

Mircea Dolha nu a putut fi contactat pentru un eventual comentariu legat de acest subiect.

ZiarMM.ro
Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

13 Comments

 1. Noua Republica Maramures

  Dom’le, cred ca schimbarile climatice isi fac deja efectul. A innebunit lupul, au inmugurit pomii dar si ideile din mintea unora (surse).
  “E limpede (în sfîrşit) pentru mai toată lumea că, probabil, avem, la vîrf, cea mai nefericită, mai ineficientă, mai ruşinoasă combinaţie politică din cîte am avut după decembrie 1989.” (!!!!!)

  Reply
 2. Ardelean

  Daca Mircea Dolha ajunge ministru si inca la cultura , ne putem lua adio de la tot ceea ce a mai ramas din cultura.Da un manipulator de marfa , apoi un imbogatit al hotiilor pesediste un om care nu il stie pe Eliade, Brancusi, Caragiale,Enescu, un om care prefera manelele sa fie ministru. gata liberalismul s-a dus de tot

  Reply
 3. taranist,de Maramures

  Nici chiar asa.Dolha ministru la cultura,a avut maramuresul ministri si au ajuns la puscarie
  PNL cu Remes si PNTCD cu Muresan.Sincer pacat.

  Reply
 4. Andrei1

  E timpul ca PNL Maramures, in speta organizatia Baia Mare, sa culeaga roadele. Un ministru in persoana lui Dolha e binevenita si poate scoate judetul din umbra.

  Reply
 5. Nicolae

  Vai! Cu asa numiri Antonescu va ingropa sigur PNL ul! Cum e posibil sa ajunga un personaj care nu a citit nici macar lectura obligatorie din scoala primara, sa fie pomenit pentru asa o functie? Conducerea PNL ne sfideaza si asta se va vedea la alegeri. Mircea Dolha, Gigi Becali si alti penali din PNL, vor ajuta partidul sa iasa pe usa din dos a istoriei. Sa le fie rusine!

  Reply
 6. Vasile

  Nominalizarea lui Dolha ca potential ministru la Cultura arata de fapt cat de jos a ajuns politica romaneasca. Dl Dolha o fi avand calitati (pe care marturisesc ca nu prea le-am descoperit) dar, la Cultura?! O fi dl Dolha cel mai potrivit sa ocupe acest post dintre politicieni? Se pare ca da. Dintre toti politicienii astia, Dolha este cel mai elevat. Asta este realitatea. Atat de joasa e calitatea oamenilor din politica romaneasca. Dupa Stirbu Gigel, il avem pe Mircea Dolha, pana nu demult, poreclit “mangalita”. Deci, nu se poate mai jos. Dupa ce acest post a fost ocupat de CA Rosetti, Spiru Haret, Alexandru Odobescu, Titu Maioresc, PP Carp, Nicolae Iorga, Andrei Plesu si alti mari oameni de cultura, a venit si timpul lui Gigel si al lui Mangalitza. Vai de noi! Inseamna ca am fost la un pas ca Gigi Becali sa ajunga Ministrul Invatamantului, noroc ca l-au arestat.

  Reply
 7. Omul Revolutionar

  De la Comisia pentru Rosia Montana la Ministerul Culturii care administreaza si patrimoniul arheologic si cultural de la Rosia Montana.
  Frumos traseu daca e adevarat. Cultura e la discretia politicului…
  Doar de cand s-a deschis santierul arheologic in 1999 la Rosia Montana ministrii culturii si-au bagat coada la indemnul RMGC.
  In rest nu comentez e dreptullui Mircea Dolha la replica.

  Reply
 8. liberalu libidou

  Eu cred ca de la atitea nopti pierdute la poker , si cu atitia bani cistigati tot acolo ( in fapt spagi acoperite ) Antonescu a innebunit de tot . Trenul penalilor liberali se opreste in fiecare gara si ii culege pe borfasi . Viitorul ne e asigurat !

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1