Pe surse – Oficial: Cristian Niculescu Tagarlas este candidatul PNL la Primaria Baia Mare

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

cristian niculescu tagarlasCristian Niculescu Tagarlas este oficial candidatul PNL la Primaria Baia Mare.

Surse din cadrul PNL au declarat pentru ZiarMM ca marti, 26 ianuarie, in cadrul Biroului Politic National au fost validate propunerile venite din partea PNL Maramures, propuneri care il prezentau pe avocatul baimarean drept candidatul liberalilor.

Propunerea a fost facuta la sfarsitul saptamanii trecute. Alegerile locale se vor desfasura in 5 iunie, data la care romanii sunt asteptati la vot pentru a-si alege primarii, consilierii locali si pe cei judeteni.

Urmeaza sa revenim cu mai multe detalii.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

5 Comments

 1. Dodo

  Haide, Tagarlas, fa l de groaza pe primar si scoate ne din Dictatura in care traim, ca ori murim, ori parasim orasul….Fii gura de oxigen a baimarenilor!!!!

  Reply
  1. dorina

   Mergi omule unde vrei , paraseste Baia Mare sau fa si prima alegere, nu vor plange prea multi, gura de oxigen si-a luat-o el de mult si de ani buni, nu s-a gandit si nu se gandeste la oameni, urca muntii dar o sa-l vezi cazand si Doamne rau o sa-l doara.

   Reply
 2. oiu

  Ha , ha ce-mi place comentariul de mai sus ! Care sunt realizarile precise ale acestui candidat pentru comunitatea baimareana dupa ce in anii trecuti a fost consilier local ? Niciuna , in schimb dorim sa aflam realizarile pentru propria persoana.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2