Penibil! Chereches ii cere senatorului Rogojan inapoi mobilierul din sediul Miscarii Populare

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

catalin cherechesLa scurt timp dupa conferinta de presa de joia trecuta, cand Miscarea Populara Maramures si-a lansat candidatul la Primaria Baia Mare, a venit si reactia lui Catalin Chereches. Iritat de criticile aduse de liderii formatiunii la adresa conducerii orasului, a raspuns intr-un mod de-a dreptul pueril: si-a revendicat mobilierul (doua mese si un scaun) aflat in prezent in sediul Miscarii Populare, situat in centrul vechi.

Lovit pana acum de amnezie, primarul si-a revenit brusc, amintindu-si ca in 2014, cand Miscarea Populara si-a stabilit sediul in imobilul detinut de Primarie, senatorul Ciprian Rogojan, la acea vreme, presedintele formatiunii, a preluat sub propria semnatura acel mobilier pe care Chereches nu il mai folosea (mobilier care anterior fusese folosit la cabinetul parlamentar al fostului deputat Catalin Chereches).

Ridicola in esenta ei, solicitarea a venit in cel mai serios mod cu putinta. Apropiati ai edilului baimarean l-au sunat pe Adrian Todoran, presedintele formatiunii, spunandu-i ca primarul ii solicita inapoi mobilierul. In aceeasi zi, chiar primarul l-a sunat pe senatorul Ciprian Rogojan. Nu au vorbit de parcul industrial, de locurile de munca din oras si nici de investitiile cu capital strain care ocolesc mereu orasul. Primarul a avut o problema mult mai importanta: sa recupereze un mobilier uzat de la senatorul Ciprian Rogojan, care a plecat la UNPR, uitand tamplaria de doi lei in sediul Miscarii Populare.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

5 Comments

 1. Bianca

  Pai pe un site lăudăros apare informatia ca in oras ar fi apărut in timpul mandatului 6600 de locuri noi de munca.Bine ca nu au scris 666 0 locuri,ca noroc.

  Reply
 2. gelu

  penibil sunteti voi. daca e mobila lui, veche sau nu trebuie returnata. iar todoran si banda sa-si ia alt mobilier ca la cati membrii are le trebuie ceva de la solduri. de acord sa va ambalati daca marele om pupat in fund pe actualmm isi cerea inapoi prezervativele folosite sau alte bunuri si valori risipite prin oras. noroc ca fetele care le pastreaza nu le scot la licitatie. asa ca , dati-i omului mobilierul. nu fiti nesimtiti.

  Reply
 3. victoria

  Ar trebui domnul primar pentru spatiile primariei sa incaseze chiria la pretul correct nu sa inchirieeze partidelor pe 2 lei.Daca o firma plateste chiria la pretul pietei tot asa pot plati si politicieni ca au bani si masini scumpe.Au masini care costa cat o casa iar un tanar nici nu pote visa la asa ceva.Aceasta problema ar trebui rezolvata inaintea mobilierului.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2