Pensii speciale prin OUG, de la Dancila, pentru baronii locali

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Prin OUG, evitand o dezbatere argumentata in Parlament, asa cum ne-a obisnuit deja, Guvernul PSD-ALDE a adoptat ieri Codul Administrativ care acorda pensii speciale baronilor locali: primari, viceprimari, sefi de consilii judetene si adjunctii lor. Pentru ca bataia de joc la adresa pensionarilor de rand sa fie completa, Guvernul Dancila va da pensii speciale tuturor celor alesi din 1992 incoace!

In plus, acestia vor primi si dreptul de a-si deconta cheltuielile legate chipurile de exercitarea mandatului: cheltuieli de transport si de cazare, diurna de deplasare etc. Printre „maramuresenii de frunte” carora PSD si ALDE le-au asigurat o batranete imbelsugata se numara persoane competente precum: Catalin Chereches, Noemi Vida, Istvan Ludescher, Gabriel Valer Zetea, Doru Ioan Dancus, George Moldovan, Lucian Morar, Zamfir Ciceu, Mircea Man, iar lista poate continua. Din cauza lor, in ultimii ani, din Baia Mare si din Maramures au plecat valuri intregi de locuitori, cautand un trai mai bun in Occident.

USR va solicita Avocatului Poporului sa sesizeze Curtea Constitutionala in acest caz. E singura parghie pe care o avem in fata acestui nou abuz. USR se va opune tuturor incercarilor PSD de politizare a adminstratiei publice si de instituire de noi privilegii pentru cei aflati in functii publice. USR a afirmat deschis ca va desfiinta sistemul de pensii speciale atunci cand va avea posibilitatea sa o faca.

USR Maramures

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2