Pensionarii maramureseni pot face imprumuturi pana la 6.000 lei – Vezi unde

Incepand cu data de 1 ianuarie, asociatia CASPEV Baia Mare, prin intermediul Casei de Ajutor Reciproc (CAR), ofera imprumuturi de pana la 6.000 de lei pentru pensionarii din judet. In plus, acestia pot restitui intreaga suma in rate timp de un an si jumatate.

“O noutate pe care o avem incepand cu 1 ianuarie este ca vom da pana la 6.000 de lei imprumuturi, iar restituirea, respectiv ratele, se pot esalona pe un an si jumatate.

Dorim sa ajut pe cei cu venituri mai mici, astfel incat sa-si poata achita ratele mici. Probabil ca incepand din anii viitori vom da si ceva ajutoare la saraci”, a spus Stefan Lupsa, presedintele CASPEV Baia Mare.

Lupsa sustine ca anul 2013 a fost unul foarte bun, oferindu-se imprumuturi de peste 150.000 de lei.

“In anul 2013, CAR-ul a avut realizari deosebite, in sensul ca s-au dat cele mai multe imprumuturi si s-au inscris peste 850 de membri.

Imprumuturile au fost de peste un miliard si jumatate lei vechi, iar in ceea ce priveste restantierii, acestia au fost foarte putini”, a adaugat Lupsa.

Casa de Ajutor Reciproc (CAR), care functioneaza zilnic intre orele 9 si 13, la sediul CASPEV Baia Mare (in spatele Palatului Administrativ), a adunat pana in prezent 1.016 membri.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1