Pentru baimareanul Florin Vlad si partenera sa, Natalia O’Connor, primavara se numara medaliile (FOTO)

PNL

poza florin si nataliaPrimavara a venit cu o agenda foarte incarcata pentru perechea formata din baimareanul Florin Vlad si Natalia OConnor, cei doi dansatori care evolueaza pentru Statele Unite ale Americii si care se antreneaza, atunci cand sunt in Romania, la scoala de dans Prodance 2000. Asa ca pentru Florin si Natalia primavara nu se numara doar bobocii, ci si rezultatele bune si foarte bune.

Prima escala a fost la Clasique du Quebec, competitia adunand la Montreal ”la créme de la créme”. Eleganta evenimentului a fost plusata de faptul ca, in acest an, a avut loc a 40-a editie. Florin si Natalia au respectat rafinamentul competitiei si au dansat pana in finala, reusind sa obtina locul 4.

A urmat, o saptamana mai tarziu, in Bethesda (Maryland, SUA), Mid Atlantic Championship. Florin si Natalia au pus in practica proverbul care le place atat de mult (”Sa ne priviti dansand inseamna sa ne vedeti inimile vorbind…”) si au cucerit nu numai spectatorii, dar – si mai important! – juriul, cei doi obtinand locul 1.

La U.S. National Amateur Ballroom Championship, Florin si Natalia au avut de infruntat alte 40 de perechi, categoria lor de dans (Standard, adulti) fiind una extrem de puternica. Ambitiosi ca de fiecare data, cei doi au ajuns pana in finala, cucerind la concursul din Provo (Utah, USA) locul 6.

La finalul saptamanii precedente, Florin si Natalia au cucerit din nou un loc 1, de data aceasta la Windy City Open din Chicago, ”cea mai sofisticata si mai pasionanta competitie de dans”, dupa cum anunta organizatorii pe site-ul oficial al concursului.

Programul de competitii al perechii a fost completat cu un seminar de trei zile urmat in Albany, impreuna cu alte 19 perechi din Statele Unite. Simona Fancello (Italia) a fost cea care a sustinut seminarul.

Pe agenda, Florin si Natalia au – in 1-3 aprilie – participarea la Campionatul National USA Dance, care va avea loc in Baltimore. Vor participa la intrecerea Standard, Showdance Standard si WDSF Open, Standard. La toate cele trei categorii in cadrul carora vor evolua, Florin si Natalia tintesc podiumul.

Colegii si prietenii lor de la Prodance 2000 le ureaza mult succes celor doi si sa vina la scoala de dans baimareana cu aur american!

ZiarMM

poza florin si natalia (2) poza florin si natalia (1)

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1