Pentru Prodance 2000 urmeaza un weekend cu de toate: concurs, show, petrecere si seminar

home camp2
home camp2
home camp2

show Bogdan Suciu & Carina Breban Prodance 2Programul incepe sa se intensifice de la o sapamana la alta in cadrul scolii de dans Prodance 2000 Baia Mare. In weekend-ul precedent, Bogdan Suciu si Carina Breban au reprezentat clubul la Campionatul National pe sectiuni, fiind la un pas de semifinala unei categorii cu peste 30 de perechi. La finele acestei saptamani, alte perechi vor fi angrenate intr-un concurs national – Cupa Cetate Ardud. Dincolo de emotiile competitionale, dansatorii de la Prodance 2000 au de vineri pana duminica agenda plina, la club fiind planificate show-uri de dans si o petrecere (pentru vineri), plus un seminar de dansuri latino (pentru sambata si duminica).

  • Bogdan si Carina, la un pas de semifinala Campionatului National pe sectiuni

Perechea formata din Bogdan Suciu si Carina Breban a reprezentat Prodance 2000 la finele saptamanii precedente in cadrul Campionatului National pe sectiuni, competitie care a adunat in Sala polivalenta din Bucuresti peste 470 de perechi din intreaga tara. Baimarenii au evoluat in cadrul categoriei Adult (19-34 ani) Open, sectiunea Standard, plasandu-se pe locul 13 din 33 de perechi.

”Doar cateva puncte i-a despartit de semifinala. Rezultatul este unul multumitor dat fiind ca ambii sunt studenti in Cluj Napoca, Bogdan la Stiinte Economice, iar Carina la Design Vestimentar. Pentru ei este foarte importanta in acest moment educatia academica, dar, pasionati de dans fiind, au dorit sa mentina legatura si cu competitiile sportive importante”, a informat antrenorul celor doi, Lorand Ilyes.

  • dupa medalii, la Cupa Cetate Ardud

Urmatoarea competitie pentru perechile de la scoala de dans baimareana va avea loc la finele acestei saptamani, in 12 martie. Este vorba despre Cupa Cetate Ardud, concurs national derulat sub egida Federatiei Romane de Dans Sportiv si aflat la prima editie. Circa 15 dintre perechile de performanta de la Prodance 2000 vor tinti un loc cat mai bun in aceasta intrecere.

  • vineri – show si petrecere, sambata si duminica – seminar Latino

Si daca parte dintre perechile clubului vor lupta sambata pentru medalii, ceilalti dansatori de la Prodance 2000 au si ei actiuni in agenda de weekend.

Vineri seara la scoala de dans are loc un show de dans sportiv sustinut de perechi ale clubului, dupa care va urma o petrecere organizata cu prilejul zilei de 8 Martie. De asemenea, sambata si duminica revine la Prodance 2000 Judit Borzasi, instructor-coregraf la scoala de dans Sonrisa Dance Center din Cluj Napoca, pentru un nou workshop de dansuri latino de strada (salsa, bachata si kizomba).

ZiarMM

judit borzasi

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *