PENTRU ȘOFERI – Restricții de circulație pe mai multe străzi din Baia Mare

Reclame home 1
Reclame home 1
Municipiul Baia Mare, prin Serviciu Infrastructurã, a anunțat restricționarea/închiderea circulației în urmãtoarea perioadã din cauza unor lucrãri de întreținere/reparații. Viceprimarul municipiului Baia Mare, Pap Zsolt Istvan, a anunțat că zonele afectate sunt pod Decebal (din 22.06.2022), strada Dorobanților (22.06.2022), respectiv de la începutul săptămanii viitoare, strada Viilor (din 27.06.2022).
În cazul podului Decebal vorbim de închiderea alternativă a unei benzi de circulație pentru schimbarea dispozitivelor de rost, pe trotuarele podului. Pe strada Viilor săptămana viitoare se va face executarea lucrărilor de reparații la rigolă, reespectiv pe strada Dorobanților se vor face lucrări de reparație a străzii.
Tot legat de Baia Mare, se continuă înlocuirea, dar și amplasarea în locaţii noi, mobilierului urban pe mai multe artere principale/străzi și anume Bd. București, Bd. Unirii, str. 22 Decembrie, str. Nicolae Titulescu, Piața Păcii, str. Vasile Lucaciu (parte Centru Vechi), respectiv Strada Crișan, conform informațiilor furnizate de către vicele UDMR.
Dragoș HOJDA
Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. Joe

    Dle viceprimar! Oare mobilierul urban denumit primar Chereches+viceprimari când se schimba? Ma duc sa fac munca de voluntariat dacă se face schimbarea!!! Nu va este rusine cei care in loc sa administrați orașul ,îl distrugeți!!! Rusine politicienilor băimăreni!!! Aveți curajul sibunul simt sa afișați comentariul?

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole