PENTRU ȘOFERI -Se cârpește drumul județean în zona Cavnic

Reclame home 1
Reclame home 1

 

Cavnic

Drumul județean care leagă orașul Baia Sprie de Cavnic are nevoie de reparații, mai ales în zona Cavnic. Ieri, în a treia zi de Paște, când toată lumea se intorcea spre casă după minivacanța de 1 Mai, muncitorii cârpeau de cu zor drumul județean, spre nemulțumirea șoferilor.

Șoferii așteptau cuminți până se punea asfaltul proaspăt pe porțiunea cu probleme, circulația se desfășura pe un singur sens.

„Așa se lucrează la noi, când e traficul cel mai mare, când toată lumea vine acasă de unde și-a petrecut Paștele. Chiar nu puteau găsi alt moment să cârpească drumul acesta? Lucrările erau necesare, pe Cavnic sunt porțiuni cu gropi serioase care pot duce la accidente rutiere”, ne-a declarat Mihai.

ACTUALIZARE Primarul din Cavnic, Vladimir Petruț, ne-a contactat după apariția acestui articol și ne-a spus că este foarte bine că se cârpește drumul. Acesta s-a arătat nemulțumit de faptul că firma de gaz este cea care sparge drumul județean și nu întreabă pe nimeni. El spune că s-a trezit cu astfel de spărturi în asfalt pe unele străzi modernizate prin PNDL.

„Este foarte bine că se repară drumul. Problema e că cei de la firma de gaz vin, sparg drumul și nu întreabă pe nimeni nimic. Am destule reclamații facute la Consiliul Județean Maramureș. M-am trezit că mi-au spart cinci străzi pe care le-am făcut prin programul PNDL și nu au spus nimic. Garanția pe acest drum expiră în acest an și atunci cei de la Diferit trebuie să repare stricăciunile făcute de firma de gaz”, a spus Vladimir Petruț.

Dragos HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole