PER Maramures face apel pentru unirea dreptei

Partidul Ecologist Roman Maramures face apel pentru unirea dreptei. Mai precis, toti alesii din Consiliul Judetean, cat si ceilalti consilieri locali sunt asteptati “sa vina alturi de noi pentru a promova o alternativa corecta si onesta la actuala alianta de guvernare”.

Ecologistii maramureseni nu sunt de acord cu modul cum se manifesta opozitia si sustin ca doar o singura dreapta poate oferi o alternativa reala la actuala guvernare.

“Partidul Ecologist Roman, filiala Maramures, cheama toate fortele de dreapta sa faca front comun in vederea asigurarii unei opozitii constructive, care sa exprime idealurile cetatenilor care ne sustin.

Actualul mod de manifestare al opozitiei, prin interventii punctuale, disparate, haiducesti nu este coerent si nici nu poate asigura fermitatea si forta necesare pentru demararea acelor politici publice de dreapta, care sa asigure bazele progresului, atat de necesar Romaniei si atat de asteptat de populatie.

In acest sens, chemam toti alesii, fie ca fac parte din Consiliul Judetean Maramures, fie ca sunt consilieri locali, sa vina alaturi de noi pentru a promova o alternativa corecta si onesta la actuala alianta de guvernare.

Ajunge cu ipocrizia, cu lucrurile de fatada, cu masurile initiate doar pentru imagine, care raman mereu nefinalizate!
Numai asa vom putea iesi din paradigma minciunii prezentate drept adevar absolut – asa cum este promovata azi de exponentii aliantei de guvernare. Doar asa vom putea depasi zona minciunilor trambitate pe ton populist, dar care – in fapt – ascund masuri legislative ce au darul de a destructura economia si de a duce la scaderea reala a nivelului de trai al populatiei!

Doar unindu-ne intr-o singura dreapta vom putea oferi o alternativa reala la actuala guvernare care a acaparat Romania! Promovam o singura dreapta!”, se arata intr-un comunicat semnat de Biroul Politic al PER Maramures.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2