Perchezitie domiciliara la Barsana. Ce au gasit politistii in casa unei femei

Reclame home 1
Reclame home 1

In cadrul activitatilor de urmarire penala desfasurate pentru solutionarea unui furt cu un prejudiciu de 40.000 de lei, vineri, 8 februarie, politistii din Barsana au pus in aplicare un mandat de perchezitie domiciliara emis de Judecatoria Dragomiresti, pe numele unei femei din Barsana.

Aceasta este banuita ca a favorizat activitatea infractionala, acceptand ca autorii sa ascunda in locuinta sa bunurile sustrase dintr-un imobil din aceeasi localiate.

Alaturi de politistii din Barsana, la activitati au participat si politisti din Sighetu Marmatiei, de la Sectia 5 Politie Rurala Ocna Sugatag, luptatori din cadrul Serviciului Actiuni Speciale Maramures si un politist din cadrul Politiei de Frontiera Sarasau.

In urma perchezitiilor, politistii au gasit si ridicat in vederea continuarii cercetarilor articole de imbracaminte si incaltaminte, obiecte electrocasnice si electrice, produse cosmetice, precum si alte bunuri susceptibile a proveni din activitati infractionale, potrivit IPJ Maramures.

Sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Dragomiresti politistii continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunilor de furt, tainuire si distrugere.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole