Perchezitie la locuinta unui tanar banuit de comiterea de infractiuni la regimul armelor si munitiilor

home camp2
home camp2
home camp2

La sfarsitul saptamanii trecute, politistii Serviciului Arme, Explozivi si Substante Periculoase au efectuat o perchezitie domiciliara pe raza locuintei Campulung la Tisa. Activitatile au vizat un tanar de 28 ani, din localitate, banuit ca detine ilegal o arma neletala pe care o pastreaza la domiciliu sau in autoturismul personal.

In urma perchezitiei, politistii au gasit si ridicat in vederea continuarii cercetarilor un pistol neletal fabricat in Germania, doua cutii cu alice metalice, 18 butelii cu gaz aferente pistolului si aproape 200 petarde de diferite marci si dimensiuni.

La activitate au participat si politisti din cadrul Serviciului Actiuni Speciale si cei din cadrul Sectiei 6 Politie Rurala Sarasau, potrivit IPJ Maramures.

In cauza a fost intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunilor de nerespectarea regimului armelor si munitiilor si efectuarea fara drept de orice operatiuni cu articole pirotehnice. Cercetarile continua pentru documentarea intregii activitati infractionale a tanarului, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Sighetu Marmatiei.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *