Perchezitie la un baimarean care a furat bani de pe cardul unui coleg

PNL

Marti, 18 noiembrie, intre orele 08,00-10,00 politistii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Maramures au pus in executare un mandat de perchezitie domiciliara la locuinta unei persoane banuite de savarsirea infractiunii de efectuare de operatiuni financiare in mod fraudulos.

In cursul lunii mai, banuitul a retinut datele de pe cardul bancar al colegului sau de serviciu, dupa care le-a folosit in mod neautorizat si repetat, pe reteaua internet, in vederea achitarii serviciilor prestate de anumiti comercianti acceptanti ori intermediari, in valoare de 3.700 lei.

Cu ocazia perchezitiei domiciliare efectuate, au fost identificate si ridicate mai multe bunuri, respectiv un laptop, sase hard disk-uri si doua telefoane mobile.

Sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Baia Mare, se efectueaza in continuare cercetari fata de barbatul de 28 de ani, sub aspectul savarsirii infractiunii de efectuare de operatiuni financiare in mod fraudulos.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1