Perchezitii: Arma letala, trofee de caprior si cerb ridicate de politistii maramureseni

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

In baza mandatelor de perchezitie domiciliara emise de Judecatoria Dragomiresti, vineri, 20 iulie, politistii Serviciului Arme, Explozivi si Substante Periculoase au efectuat doua perchezitii domiciliare pe raza localitatii Ieud. Activitatile au vizat un barbat de 56 de ani, banuit de comiterea unor infractiuni la regimul armelor si munitiilor si braconaj cinegetic.

In urma perchezitiilor, politistii au gasit si ridicat in vederea continuarii cercetarilor o arma letala de vanatoare, munitia si o luneta aferente acesteia, mai multe kg de carne de vanat, trei trofee de caprior si doua de cerb, potrivit IPJ Maramures.

In urma verificarilor efectuate s-a stabilit ca barbatul nu este autorizat pentru a detine, purta si folosi arme si munitii, iar arma ridicata nu figureaza inregistrata in evidentele politistilor.

La activitati au participat si politisti din cadrul Postului de Politie Ieud si luptatori din cadrul Serviciului Actiuni Speciale Maramures.

Sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Dragomiresti politistii continua cercetarile pentru documentarea intregii activitati infractionale a barbatului.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2