Perchezitii in Baia Mare si Baia Sprie la persoane banuite de trafic de droguri

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

La data de 9 octombrie, politistii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Maramures, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – B.T. Maramures, cu suportul de specialitate al Directiei Operatiuni Speciale din cadrul Politiei Romane, efectueaza 10 perchezitii domiciliare, pe raza municipiului Baia Mare si a orasului Baia Sprie, la persoane banuite de trafic de droguri de risc, se arata intr-un comunicat al IPJ Maramures.

Din cercetari au reiesit indicii ca membrii gruparii ar fi cultivat cannabis, in judetul Maramures. O parte din drogurile recoltate ar fi fost folosite pentru consum propriu, iar altele ar fi fost transportate, depozitate si distribuite altor persoane.

In urma perchezitiilor au fost ridicate 4.5 kg. de cannabis, grindere si o instalatie dezafectata de crestere a plantelor de cannabis, precum si alte obiecte care au legatura cu cauza. Totodata, au fost puse in executare patru mandate de aducere.

La activitati au participat si politisti Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Cluj Napoca, Serviciilor de Combatere a Criminalitatii Organizate Bistrita Nasaud si Salaj, precum si din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Maramures. De asemenea, actiunea a beneficiat de sprijinul Directiei Generale Anticoruptie,   Inspectoratului Judetean de Jandarmi Maramures si al Directiei Regionale Vamale Cluj.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *