Perchezitii in Bucuresti la o persoana banuita ca ar fi jefuit o banca din Sectorul 4

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Politistii bucuresteni au efectuat, miercuri, trei perchezitii domiciliare in Capitala pentru depistarea barbatului care la finalul saptamanii trecute, sub amenintarea unei arme, ar fi sustras de la o banca din Sectorul 4 aproximativ 70.000 de lei.

“Miercuri, politisti din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti (DGPMB) sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 4 au efectuat 3 perchezitii domiciliare in Bucuresti si au pus in aplicare 1 mandat de aducere, in vederea depistarii barbatului care la data de 25 mai, sub amenintarea unei arme, ar fi sustras dintr-o banca din sectorul 4 suma de 69.000 lei”, se precizeaza intr-un comunicat al DGPMB transmis miercuri AGERPRES.

Potrivit sursei citate, la perchezitia efectuata la o locuinta din Sectorul 4 a fost depistat barbatul, in varsta de 27 de ani, suspect de savarsirea faptei si a fost gasita suma de bani, in valuta, reclamata ca fiind sustrasa de catre banca, reprezentand un procent de aproximativ 70% din prejudiciu.

“Din cercetarile efectuate pana in acest moment a reiesit faptul ca barbatul si-ar fi pregatit din timp activitatea infractionala, s-ar fi folosit de un autoturism pentru a-si asigura scaparea si imediat dupa savarsirea infractiunii si-ar fi achizitionat alte obiecte de vestimentatie si un alt rucsac. Cu privire la arma folosita se fac cercetari in vederea identificarii acesteia si stabilirii cu exactitate a tipului ei si a conditiilor legale de detinere”, se arata in comunicat.

Barbatul urmeaza sa fie condus la sediul Serviciului Investigatii Criminale al Politiei Capitalei in vederea audierii si stabilirii cu exactitate a imprejurarilor savarsirii faptei.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *