Perchezitii in Bucuresti la o persoana banuita ca ar fi jefuit o banca din Sectorul 4

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Politistii bucuresteni au efectuat, miercuri, trei perchezitii domiciliare in Capitala pentru depistarea barbatului care la finalul saptamanii trecute, sub amenintarea unei arme, ar fi sustras de la o banca din Sectorul 4 aproximativ 70.000 de lei.

“Miercuri, politisti din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti (DGPMB) sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 4 au efectuat 3 perchezitii domiciliare in Bucuresti si au pus in aplicare 1 mandat de aducere, in vederea depistarii barbatului care la data de 25 mai, sub amenintarea unei arme, ar fi sustras dintr-o banca din sectorul 4 suma de 69.000 lei”, se precizeaza intr-un comunicat al DGPMB transmis miercuri AGERPRES.

Potrivit sursei citate, la perchezitia efectuata la o locuinta din Sectorul 4 a fost depistat barbatul, in varsta de 27 de ani, suspect de savarsirea faptei si a fost gasita suma de bani, in valuta, reclamata ca fiind sustrasa de catre banca, reprezentand un procent de aproximativ 70% din prejudiciu.

“Din cercetarile efectuate pana in acest moment a reiesit faptul ca barbatul si-ar fi pregatit din timp activitatea infractionala, s-ar fi folosit de un autoturism pentru a-si asigura scaparea si imediat dupa savarsirea infractiunii si-ar fi achizitionat alte obiecte de vestimentatie si un alt rucsac. Cu privire la arma folosita se fac cercetari in vederea identificarii acesteia si stabilirii cu exactitate a tipului ei si a conditiilor legale de detinere”, se arata in comunicat.

Barbatul urmeaza sa fie condus la sediul Serviciului Investigatii Criminale al Politiei Capitalei in vederea audierii si stabilirii cu exactitate a imprejurarilor savarsirii faptei.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1