Perchezitii domiciliare la o contrabandista de tigari din Maramures

perchezitii mascatiIn baza delegarii procurorului DIICOT – Biroul Teritorial Maramures, politistii de frontiera din cadrul S.P.F. Sighetu Marmatiei, in cooperare cu lucratori din cadrul S.T.P.F. Maramures, au pus in aplicare un mandat de perchezitie domiciliara, vineri, 6 mai, la o adresa de pe raza judetului Maramures.

“In urma perchezitiei, politistii de frontiera au descoperit in locuinta Marianei H., in varsta de 39 de ani, ascunse sub mai multe covoare, 15 colete cu tigari, marca Marble, de provenienta ucraineana, marfa ce a fost transportata la sediul politiei de frontiera in vederea continuarii cercetarilor.

In urma inventarierii coletelor, s-a constatat ca acestea contin 7.502 pachete tigari, in valoare de peste 67.500 de lei, intreaga cantitate de tigari fiind ridicata in vederea confiscarii”, a spus Radu Lungu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Sighetu Marmatiei.

Drept urmare, femeia este cercetata sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda, iar in continuare politistii de frontiera delegati fac cercetari pentru depistarea tuturor persoanelor implicate si a documentarii intregii activitati infractionale.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1