Perchezitii in Maramures, intr-un dosar privind infractiuni economice cu un prejudiciu de 500.000 de euro

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Politistii de investigare a criminalitatii economice efectueaza 67 de perchezitii, in 11 judete, la sedii de firme si la 40 de administratori banuiti de infractiuni economice, cu un prejudiciu de 500.000 de euro, anunta Politia Romana.

La data de 3 mai, politistii Directiei de Investigare a Criminalitatii Economice a Politiei Romane si cei din Maramures, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Maramures, efectueaza 67 de perchezitii domiciliare, in judetele Maramures, Bistrita-Nasaud, Iasi, Satu Mare, Cluj, Galati, Botosani, Neamt, Mures, Buzau si Vaslui.

Perchezitiile sunt efectuate in cadrul unui dosar penal aflat in instrumentarea Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Maramures, in care se efectueaza cercetari pentru falsificare de instrumente oficiale, folosirea de instrumente false, fals in inscrisuri sub semnatura privata si evaziune fiscala.

In fapt, din cercetari a reiesit ca, in perioada 2014 – 2015, 40 de persoane, reprezentanti ai 53 de societati comerciale, ar fi inregistrat in contabilitate mai multe facturi fiscale emise in baza unor operatiuni comerciale fictive, pentru care ar fi dedus sau compensat ilegal T.V.A. si ar fi diminuat artificial obligatiile fiscale.

Prejudiciul cauzat bugetului de stat a fost estimat la 500.000 de euro.

ZiarMM

 

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole