Perchezitii in Maramures si mai multe judete la persoane banuite de trafic de substante si produse toxice

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Politistii, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, efectueaza miercuri dimineata 14 perchezitii domiciliare in Bucuresti si in patru judete, la locuintele unor persoane banuite de trafic de substante si produse toxice, conform Politiei Romane, informeaza AGERPRES.

“La data 17 octombrie a.c., politistii Directiei Arme, Explozivi si Substante Periculoase din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie – Sectia de urmarire penala si criminalistica, efectueaza 14 perchezitii domiciliare, in municipiul Bucuresti si in judetele Cluj, Alba, Bihor si Maramures, la locuintele unor persoane banuite de comiterea unor infractiuni de trafic de substante si produse toxice”, reiese dintr-un comunicat de presa transmis de IGPR.

Potrivit acestuia, din cercetari a reiesit ca, in perioada martie – octombrie a.c., persoanele in cauza ar fi desfasurat activitati ilegale de comercializare catre publicul larg, prin intermediul internetului, precum si in alte moduri, de substante si amestecuri chimice cu proprietati toxice si periculoase. Produsele comercializate ar fi, in special, substanta chimica Nicotina (CAS nr. 54 – 11 – 5), in stare pura 99,9% (999,9 mg/ml), dar si in concentratii ridicate (peste 100 mg/ml), precum si alte produse in amestec (lichide), care contin diferite substante chimice, printre care nicotina, propilenglicol, glicerina vegetala si arome.

Persoanele vizate vor fi conduse la sediile Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie si Parchetului de pe langa Curtea de Apel Cluj, in vederea audierii si dispunerii masurilor legale, se precizeaza in comunicat.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *