Perchezitii la BMW pentru suspiciuni privind manipularea emisiilor poluante

Reclame home 1

Procurorii germani au anuntat marti ca au efectuat perchezitii la sediul din Munchen al constructorului auto german BMW precum si la o uzina BMW din Austria in cadrul unei anchete cu privire la posibila utilizare a unor programe software capabile sa manipuleze emisiile poluante, informeaza Reuters, transmite AGERPRES.

Separat, BMW a confirmat aceste perchezitii precizand ca procurarii au fost interesati de existenta unor programe software “integrate in mod eronat” in aproximativ 11.400 de exemplare BMW seria 7 si BMW M550 echipate cu motoare diesel.

Constructorul auto german a reamintit ca in luna februarie a rechemat la service un numar de 11.700 vehicule pentru a rezolva o problema la sistemul software care gestioneaza motoarele, dupa ce a descoperit ca un program gresit a fost instalat pe aceste vehicule.

In 2015, a fost descoperit un amplu program de manipulare a emisiilor poluante la constructorul auto german Volkswagen care a afectat aproximativ 11 milioane de vehicule echipate cu motoare diesel. Intre timp si alti constructori auto sunt banuiti ca au manipulat emisiile poluante.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *