Perchezitii la contrabandisti din Baia Mare: Doua persoane, retinute

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

 

Marti, 13 martie, politistii Serviciului de Investigare a Criminalitatii au pus in aplicare trei mandate de perchezitie domiciliara la persoane banuite ca ar fi implicate in activitati de colectare, transport, depozitare si comercializare ilicita a produselor din tutun.

Activitatile s-au desfasurat in cadrul unui dosar penal instrumentat sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Baia Mare.

Au fost vizati o femeie de 34 de ani si un barbat de 37 de ani, ambii domiciliati in Baia Mare, banuiti ca in perioada 5 februarie – 13 martie, ar fi comercializat pe strazile si in pietele de pe raza municipiului tigari de contrabanda, conform IPJ Maramures.

Perchezitiile au fost realizate la imobile din municipiul Baia Mare si din orasul Baia Sprie. In urma perchezitiilor, politistii au ridicat in vederea confiscarii 10.000 de tigarete de contrabanda, in valoare de aproximativ 6.000 de lei, si inscrisuri de natura a proba activitatea comerciala ilicita cu produse din contrabanda.

In baza probatoriului administrat politistii au dispus retinerea celor doua persoane urmand ca acestea sa fie prezentate Judecatoriei Baia Mare cu propunere de arestare preventiva.

Politistii continua cercetarile pentru identificarea tuturor persoanelor implicate in activitatea infractionala si tragerii acestora la raspundere penala.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1