Perchezitii la mai multe firme din Sighetu Marmatiei. Ce au gasit politistii

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

politist-cautare 2La data de 28 octombrie, politistii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice Maramures au efectuat sase perchezitii pe raza localitatii Sighetu Marmatiei, la sediul social si punctele de lucru ale unor societati comerciale precum si la domiciliile unor persoane fizice banuite ca ar fi implicate in activitatea infractionala.

Din cercetarile efectuate a reiesit ca in perioada martie – iunie, banuitul, desi nu detine atestat si nu este cuprins in lista auditorilor energetici, a falsificat mai multe certificate de performanta energetica ce au fost folosite in scopul vanzarii, cumpararii sau inchirierii unor imobile de pe raza municipiului. Veniturile obtinute din activitatea infractionala nu au fost evidentiate in documente contabile si nici declarate organelor fiscale, se arata in buletinul informativ al IPJ Maramures.

In urma perchezitiilor au fost identificate si ridicate in vederea continuarii cercetarilor aparatura si sistemele folosite la falsificarea certificatelor de performanta energetica, documente si inscrisuri privind incasarea unor sume de bani rezultati din comercializarea documentelor falsificate, calculatoare, memorii externe precum si documente ce prezentau indicii de falsificare.

Sub coordonarea procurorului de la Parchetul de pe langa Tribunalul Maramures, politistii continua cercetarile, sub aspectul comiterii infractiunilor de evaziune fiscala, fals material in inscrisuri oficiale si uz de fals.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2