Perchezitii la persoane banuite de comiterea de infractiuni silvice

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Politistii din Maramures efectueaza pe raza localitatilor Borsa, Moisei si Botiza, 11 perchezitii la sediile unor firme si la locuintele unor persoane banuite de taiere fara drept si furt de arbori.

In aceasta dimineata, 22 de politisti maramureseni din cadrul Serviciului de Ordine Publica, sprijiniti de cei din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice, Serviciului de Investigatii Criminale, Serviciului Arme, Explozivi si Substante Periculoase si de cei din cadrul Serviciului de Actiuni Speciale au pus in executare 11 mandate de perchezitie domiciliara, emise de Judecatoria Viseu de Sus, la sediile sociale si punctele de lucru ale unor societati comerciale si la domiciliile unor persoane fizice de pe raza localitatilor Borsa, Moisei si Botiza.

Activitatile se desfasoara intr-un dosar in care se fac cercetari pentru comiterea infractiunilor de taiere fara drept si furt de arbori. Din cercetari a reiesit ca, din activitatea infractionala, persoanele vizate ar fi creat un prejudiciu de aproximativ 460.000 de lei, reprezentand valoarea materialului lemnos taiat ilegal.

Activitatile se desfasoara sub coordonarea Parchetului de pe langa Judecatoria Viseu de Sus.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *