Perchezitii la traficanti de droguri, in Baia Mare

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

marijuana-nootropicPolitistii specializati in combaterea criminalitatii organizate din Maramures si procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Cluj au efectuat trei perchezitii domiciliare, pentru probarea activitatii infractionale a unor persoane banuite de trafic si consum de droguri de risc.

La data de 28 mai, politisti din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Maramures si procurorii D.I.I.C.O.T- Serviciul Teritorial Cluj au efectuat trei perchezitii domiciliare pe raza municipiului Baia Mare.

Activitatile au vizat trei persoane banuite de trafic si consum de droguri de risc si mare risc.

La actiune au participat si politistii din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Cluj-Napoca, luptatori din cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Maramures si de un echipaj canin din cadrul Directiei Regionale a Vamilor-Cluj.

In urma perchezitiilor, au fost ridicate telefoane mobile si alte bunuri cu valoare probatorie.

Fata de un barbat, in varsta de 32 de ani din Baia Mare, a fost dispusa masura controlului judiciar pentru savarsirea infractiunii de trafic de droguri de risc.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Directia Operatiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane, de Serviciul Roman de Informatii si de Directia de Informatii si Protectie Interna.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2