Perchezitii: Mascatii de la ITPF Sighet au descins in Lunca la Tisa

home camp2
home camp2
home camp2


Un localnic din Lunca la Tisa s-a trezit, ieri dupa-masa, cu mascatii la poarta. Dupa ce s-a facut perchezitiile pe proprietatea omului, politistii de frontiera sigheteni au plecat cu marfa de contrabanda in valoare de aproximativ 90.000 de lei.

Radu Lungu, purtator de cuvant ITPF Sighetu Marmatiei: “In baza unor mandate emise de catre Judecatoria Sighetu Marmatiei, politistii de frontiera din cadrul Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Maramures au efectuat perchezitii la doua imobile de pe raza localitatii Lunca la Tisa. In urma perchezitiilor efectuate, politistii de frontiera au identificat in curtea imobilului care apartine unui cetatean roman, in varsta de 38 de ani, ascunse in canalul auto din garaj, mai multe colete cu tigari.”

In urma inventarierii a rezultat cantitatea de 7.520 pachete cu tigari de provenienta ucraineana in valoare totala de 88.000 de lei, marfa care a fost ridicata in vederea confiscarii.

Acum, politistii de frontiera efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda, fapta prevazuta si pedepsita de Codul Vamal al Romaniei. In continuare se desfasoara activitati specifice sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Sighetu Marmatiei, pentru documentarea intregii activitati infractionale.

Foto: ITPF Sighet

Ana AVRAM

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *